Exportació

El mercat nacional és el principal al que servim, tot i que en els darrers anys la quota de facturació a la resta de països de la Unió Europea s’ha anat ampliant any rere any, sent el nostre objectiu ampliar-lo significativament.

Com empresa associada a la Cambra de Comerç de Barcelona, col·laborem activament en missions comercials, fires i trobades de subcontractació organitzades per aquesta entitat.

Història

Els fundadors, José Rodriguez i Carmela Cortés, en un petit taller al C/ Sardenya de Barcelona amb un torn cilíndric convencional, comencen una història que dura tres generacions.

Passant pels C/ Pallars i C/ Santander com a Talleres Mecánicos MAYPE, des del setembre del 2013, canviem la nostra ubicació a Montcada i Reixac, amb el nom renovat de Total Planning, S.L.

 

Qui som

Total Planning, S.L. es una empresa familiar especialitzada en el mecanitzat de precisió amb més de 60 anys d’experiència.

Treballem sota comanda, segons plànol o mostra que subministra el nostre client.

Un ampli parc de maquinaria assistit per control numèric ens dona la capacitat de fabricar petites i mitjanes series, així com prototips, peces úniques i utillatges.

Instal·lacions: 1.000 m2

Plantilla: 24 treballadors.

Sectors als que servim

 Fabricació de maquinària i embalatge

 Mèdic

 Aeronàutica i aeroespacial 

 Telecomunicacions

 Petroquímic

Ferroviari

 Enginyeria

 Automoció

Subcategories