Total Planning participa per tercer any consecutiu a Hannover Messe

La fira industrial més gran del món, Hannover Messe tindrà lloc del 23 al 27 d'abril i Total Planning participarà de nou en aquesta cita amb un estand propi. Hannover Messe es celebra a la ciutat alemanya de Hannover i és l'esdeveniment més important d'Europa de subcontractació industrial al costat de la fira Midest de Paris. Total Planning participa en aquest esdeveniment per tercer any consecutiu per augmentar la seva presència en el sector i el seu creixement internacional amb noves aliances, contactes i negociacions.

Aquest any, l'esdeveniment va girar al voltant dels avanços de la Indústria 4.0 i oferirà solucions revolucionàries d'automatització, informàtica i energia. Hannover Messe és líder mundial en tecnologia industrial i reunirà en un mateix lloc a diferents espais i fires. S'exposaran tot tipus d'innovacions tècniques de tota la cadena de valor, des de l'automatització fins a les solucions de proveïdors. És el lloc ideal per establir contactes i nous negocis, per conèixer tecnologies innovadores, afrontar importants sinergies i llançar projectes nous.

Hannover Messe reunirà de nou aquest any a més de 5.000 expositors procedents de més d'una vintena de països, 220.000 visitants i més de 1.400 reunions de negoci. És una una cita de caràcter mundial, una data clau per al sector de la subcontractació industrial.

Total Planning serà al H4 G12

Total Planning participa por tercer año consecutivo en Hannover Messe

Total Planning participa amb estand propi a la fira Midest de París

Total Planning serà present a la fira Midest de Subcontractació Industrial a París del 27 al 30 de març. És el major esdeveniment industrial del país i tindrà lloc al recinte firal Paris Nord Villepinte. Una trobada de dimensió global que obre una àmplia gamma d'oportunitats comercials per als participants i on es valorarà tot l'ecosistema industrial i la cadena de valor industrial. L'esdeveniment és una plataforma d'intercanvi real entre la recerca i la indústria i inicia estratègies, vincles i aliances entre els assistents. Total Planning ja ha participat anteriorment en aquest fira i aquest any ho fa amb un espai propi al Hall 2, estand S85.

Total Planning participa con stand propio en la feria Midest de París

Midest ja s'ha consolidat com la xarxa internacional de subcontractació industrial més gran d'Europa. Un esdeveniment que permet iniciar, concretar i desenvolupar contactes i col·laboracions entre productors i compradors de peces o subconjunts fets a mida. Aquest saló té un paper decisiu en la vinculació de contractistes i subcontractistes i és un lloc de trobada perfecte per a tots els professionals que busquen ampliar coneixements sobre tecnologia específica d'aquest sector.

Es tracta d'una que reunirà més de 1.360 subcontractistes de fins a 16 àrees d'activitat i 38 països estaran representats, ja que el 40% dels expositors seran internacionals.

Midest és per a Total Planning una nova oportunitat de seguir creixent a nivell internacional. És un lloc de trobada entre clients i socis que permetrà a l'empresa desenvolupar noves aliances i ampliar coneixements.

 

Total Planning participa en l'esdeveniment tecnològic MEDI'NOV 2018

Total Planning inicia el seu recorregut europeu a França, a la ciutat de Grenoble per participar en les trobades empresarials B2B Medi'Nov 2018. És la primera cita del semestre i se celebrarà els propers dies 21 i 22 de març. Es tracta d'un esdeveniment centrat en el sector de les tecnologies mèdiques i on participen grans contractistes de tot Europa com a fabricants de dispositius i equips mèdics. La Cambra de Comerç de Barcelona, en el seu objectiu de promoure la internacionalització, ha organitzat una participació de diferents empreses catalanes per consolidar contactes i relacions amb tot tipus de compradors i empreses.
Total Planning participa en el evento tecnológico MEDI’NOV 2018

MEDI'NOV Connection té com a objectiu fomentar noves aliances tecnològiques i comercials i posar en contacte a contractistes i proveïdors de serveis del sector mèdic per promoure així la transferència de processos tècnics. L'esdeveniment comptarà amb més de 100 expositors i oferirà tant reunions de negocis específiques com visites a l'estand. Hi haurà a més tot tipus de conferències sobre l'evolució del mercat, amb explicacions de les darreres tecnologies desenvolupades, sobre medicina preventiva, intel·ligència artificial al servei de la longevitat, regulació d'objectes connectats i dispositius mèdics, entre d'altres temes.

A més, en aquesta sexta edició, Medi'Nov oferirà un showroom sobre diferents temes innovadors de la indústria mèdica. D'aquesta manera, aquests espais d'exposició permetran descobrir aplicacions interactives relacionades amb el disseny i la fabricació de dispositius i els equips mèdics. També es duran a terme dues taules rodones sobre notícies normatives i reglamentàries de dispositius mèdics i el creixement de les empreses de tecnologia sanitària.

L'any passat van entaular relacions comercials en MEDI'NOV Connection 280 empreses. Per Total Planning aquesta és sens dubte, una nova oportunitat de seguir creixent en el sector mèdic, una tecnologia clau per a la companyia i que cada any suposa un major nivell de facturació.

Objectius comercials 2018

Total Planning ja està immersa en els seus plans comercials per al primer semestre de 2018. Sis mesos de treball constant i de desenvolupament internacional. L'empresa vol augmentar la seva presència i seguir progressant tant a nivell nacional com europeu, i ja té tancada la seva participació en els principals esdeveniments del sector de subcontractació industrial.

La primera cita són les trobades empresarials B2B Medi'Nov 2018 a Grenoble (França) els propers dies 21 i 22 de març. És un esdeveniment centrat en el sector de les tecnologies mèdiques i on participen grans contractistes europeus com fabricants de dispositius i equips mèdics. La Cambra de Comerç de Barcelona ha organitzat una participació de les empreses catalanes per consolidar relacions i contactes amb tot tipus de compradors i companyies i així promoure la internacionalització. L'any passat van entaular relacions comercials 280 empreses. Per Total Planning és una nova oportunitat de seguir creixent en el sector mèdic, una tecnologia clau per a la companyia i que cada any suposa un major nivell de facturació.

Uns dies més tard, del 27 al 30 de març, Total Planning serà present a la fira Midest de Subcontractació Industrial a París, el major esdeveniment industrial del país. És una trobada que obre una àmplia gamma d'oportunitats comercials per als participants, comença estratègies, vincles, aliances i és una plataforma d'intercanvi real entre la recerca i la indústria. Total Planning ja ha participat anteriorment en aquest esdeveniment i aquest any ho fa amb un estand propi.

Al costat de Midest, la Fira de subcontractació Hannover Messe és una altra de les cites més importants d'Europa. Són les dues dates claus per al sector. Tindrà lloc a la ciutat alemanya de Hannover del 23 al 27 d'abril i Total Planning també estarà present amb un estand propi. L'esdeveniment va girar al voltant dels avanços de la Indústria 4.0, i oferirà solucions revolucionàries d'automatització, informàtica i energia, així com les seves plataformes.

L'últim esdeveniment del semestre per a Total Planning és la Fira de Subcontractació Industrial de Bilbao, que se celebrarà al juny encara que la seva presència encara està per confirmar.

Aquestes són les accions comercials de Total Planning per al primer semestre del 2018. Treball, compromís, desenvolupament i internacionalització són les 4 claus de l'empresa per a aquests mesos. La seva presència en aquestes diferents fires consolida any rere any a la companyia com un referent de qualitat en el sector industrial.

Objetivos comerciales 2018

Subcategories