Taller de mecanitzat de precisió

Taller de mecanitzat de precisióTotal Planning sempre s'ha caracteritzat per la seva alta qualitat, professionalitat, creixement constant, evolució i compromís amb els clients. Els seus projectes i processos de treball estan avalats per més de 60 anys d'experiència, per certificats de qualitat que es renoven anualment i per un parc de maquinària format per una tecnologia d'avantguarda en el sector.

L'empresa compta amb un ampli taller de mecanitzat de precisió compost per 4 torns i 8 centres de mecanitzat CNC de 3, 4 i 5 eixos. Una tecnologia moderna per complir amb les exigències dels clients i gestionar de forma reeixida la realització de totes les peces i treballs.

En el nostre taller de mecanitzat treballem amb tot tipus de materials com aluminis, acers al carboni, acers inoxidables, plàstics tècnics, aliatges especials, metalls no fèrrics (llautó, bronze, coure) o forja, entre molts altres. El nostre equip de professionals mecanitza sèries petites i mitjanes de 5 a 500 unitats aproximadament, així com prototips i peces úniques. A més, duem a terme una àmplia varietat de processos addicionals per oferir un servei complet i global al client. Des de tractaments tèrmics com temperat, tremp per inducció, nitro carburació o cimentació a tractaments i recobriments superficials que inclouen pavonat, zincat, niquelat, anoditzat, pintat, cromat, engomat, rectificat, polits, sorrejats...

Amb l'objectiu de satisfer les altes demandes dels clients, Total Planning renova el parc de maquinària cada any amb la substitució o incorporació de nous centres de mecanitzat.

Total Planning estarà homologada al setembre amb la Certificació mèdica ISO 13485

La tecnologia mèdica és clau per a Total Planning i és una de les seves principals àrees de facturació. A dia d'avui arriba a una quota de fins a un 35% en la companyia, una xifra que sens dubte seguirà augmentant i serà més gran en un futur. L'empresa està immersa en el seu procés d'especialització en el sector mèdic, en el qual porta treballant els últims 30 anys i és per això que a partir del proper mes de setembre Total Planning estarà homologada amb una certificació clau, la norma mèdica ISO 13485 que fa referència al sistema de gestió de la qualitat aplicable a dispositius mèdics.
Total Planning estará homologada en septiembre con la Certificación médica ISO 13485

Es tracta d'un referent mundial de bones pràctiques en sistemes de gestió de la qualitat de dispositius i equips mèdics i estableix una sèrie de requisits regulatoris de satisfacció del client i de millora contínua.

Total Planning rebrà aquesta nova certificació de qualitat, ISO EN13485:2016 que se suma així a les ja aconseguides per l'empresa, la ISO 9001:2008 i la norma aeronàutica EN9100:2009.

El compromís de Total Planning per la qualitat sempre ha estat una de les seves constants. L'empresa desenvolupa peces de màxima complexitat per diferents sectors i avalades per una qualitat permanent que any rere any es va certificant gràcies a aquestes normes. Aquest és el valor afegit de la companyia, que ofereix a cadascun dels seus clients i una de les seves principals senyes d'identitat. I d'aquesta manera, l'empresa aconsegueix un dels seus principals objectius, aconseguir un nivell màxim de satisfacció en tots els seus clients.

 

Serveis integrals i processos addicionals

Total Planning és una empresa de mecanitzats de precisió que ofereix un servei integral als seus clients. El seu parc de maquinària format per diferents centres de mecanitzat i torns CNC abasta la mecanització de tot tipus de peces, materials i morfologia. L'objectiu de l'empresa és subministrar al client el producte acabat i per això ofereix diferents processos addicionals:
Servicios integrales y procesos adicionales

  1. Adquisició de la matèria primera: Mecanitzem tot tipus de materials, des de acers comuns a altres més especials com el carboni o el titani passant per una àmplia gamma de metalls no fèrrics i plàstics tècnics.
  2. Procés de mecanitzat: En el nostre parc de maquinària, treballem amb peces de diverses mides i morfologia, peces tornejades o fresades partint de materials en barra, platina o placa.
  3. Tractaments tèrmics i superficials: Gestionem els acabats del producte, els tractaments que es requereixen (tèrmics o químics) així com els recobriments i certificats necessaris.
  4. Control de qualitat: Comptem amb un laboratori propi que s'encarrega de controlar de forma exhaustiva la qualitat durant tot el procés per complir amb els requisits dels clients.
  5. Muntatge de petits conjunts: Realitzem el muntatge de peces mecanitzades a les nostres instal·lacions al costat d'altres materials comercials o fabricats en processos complementaris al nostre. D'aquesta manera, aconseguim l'ajust i funcionament perfecte del producte final.

Els nostres tècnics a més optimitzen cada fabricació per ajustar-la així a les necessitats de cada client. D'aquesta manera, el nostre departament especialitzat s'encarrega de decidir quin és el millor procés productiu a seguir segons les capacitats i objectius.

Total Planning col·labora amb diverses empreses per complir els diferents processos de cada treball i en la selecció d'aquests col·laboradors, la companyia exigeix una qualitat absoluta, la mateixa qualitat que s'imposa a ella mateixa. D'aquesta manera, el client rebrà el producte totalment acabat i complint els alts requisits de qualitat que demanda.

Total Planning, qualitat garantida en cadascuna de les seves peces

Total Planning es caracteritza per l'alta qualitat que manté en tots els processos de fabricació i per uns acabats perfectes que compleixen amb les altes demandes del sector. La companyia és un referent en el sector de fabricació de maquinària industrial en determinades àrees, com el sector de tecnologia mèdica, maquinària i packaging o aeronàutica i defensa. L'empresa desenvolupa peces de màxima complexitat i ofereix acabats definits i perfectes que compleixen amb uns paràmetres elevats d'exigència.
Total Planning, calidad garantizada en cada una de sus piezas

Una de les prioritats de l'empresa és la qualitat, una qualitat permanent en tots els processos i per tant en cadascuna de les peces que desenvolupa. Aquest és el valor afegit que Total Planning ofereix als seus clients, i per això l'empresa està en continu procés de certificació de les seves normes.

La companyia està certificada actualment amb les normes ISO 9001:2008 i l'aeronàutica EN9100:2009. A partir del setembre del 2018, l'empresa estarà també certificada amb la norma mèdica EN13485: 2016.

Gràcies al departament de laboratori propi de metrologia de la companyia, Total Planning manté un exhaustiu control de la fabricació durant tots els processos. L'empresa adapta sempre les necessitats de cada client a les seves capacitats optimitzant cada fabricació i oferint una alta qualitat en cadascuna de les fases. El resultat és un alt índex de satisfacció dels clients i per tant, de la companyia.

Subcategories