Total Planning, especialistes en tecnologia mèdica

El 2017 està sent per a Total Planning un any de progrés i creixement en sectors com el de la tecnologia mèdica. La companyia, que estarà present del 13 al 16 de novembre a la fira MEDICA - COMPAMED, que se celebra a Düsseldorf (Alemanya), considera el sector de la medicina una àrea clau per als seus interessos i desenvolupament internacional.

L'empresa està especialitzada en la fabricació de peces mèdiques i components d'alta gamma per a productes farmacèutics, diagnòstics, embalatges, instruments quirúrgics, etc. Des de jocs i peces petites a la gestió de processos complementaris amb l'objectiu de brindar un servei integral al client.

Es tracta de components i peces mecanitzades amb un alt valor afegit per al sector. Total Planning treballa per a empreses mèdiques d'àmbits molt diferents:

 

  • Maquinària per a diagnòstic clínic
  • Solucions diverses per a discapacitats físics
  • Maquinària làser amb fins mèdics i estètics
  • Packaging per a equipaments mèdics (omplert i tancat d'envasos i contenidors, vials, xeringues...)
  • Manteniment d'equipament mèdic, etc.

Empresas mecanizadas sector médico

 

El sector mèdic ja representa el 35% de la facturació anual de la companyia. Un sector que continua creixent cada semestre gràcies al compromís i al gran treball de l'empresa, que manté uns estrictes paràmetres de qualitat en cadascuna de les seves fases i projectes. Total Planning treballa per construir un servei a llarg termini per als seus clients, proveïdors i empleats.

Feria MEDICA – COMPAMED Düsseldorf Alemania

Ens trobareu al Hall 8B, M09

Total Planning s'uneix al programa DiversifiCat de Tecnologia Mèdica

Total Planning ja forma part del programa DiversifiCAT organitzat pel Consell de Cambres de Comerç de Catalunya amb la col•laboració d'ACCIÓ. Es tracta de la segona edició d'aquest programa que dóna suport a empreses que treballen en el sector mèdic amb l'objectiu d'afavorir el seu creixement a través d'actuacions estratègiques i comercials dirigides a diversificar la seva activitat industrial.

De esta forma, Total Planning se une a un programa que va a impulsar su crecimiento en el sector médico. Gracias a ello, la compañía estará presente en la Feria Mèdica Düsseldorf 2017 (Alemania) que tendrá lugar el próximo mes de noviembre con un stand compartido y una jornada comercial con agenda de contactos comerciales y compradores del sector. Se trata del mayor evento del mundo en medicina e industria médica. 

El programa DiversifiCat a més preveu una altra sèrie d'actuacions estratègiques per a empreses, com Total Planning, que formen part del mateix.

  • Anàlisi d'idoneïtat de diversificació de la seva activitat en aquest sector
  • Conèixer les oportunitats i les barreres d'entrada que el sector presenta
  • Identificació dels productes als quals pot anar dirigida la seva activitat (empreses de serveis)
  • Identificar i prioritzar les oportunitats del sector en els principals països

 

Total Planning acude a la Feria Medica Düsseldorf 2017 (Alemania)

Total Planning participa en una trobada empresarial a Frankfurt

Total Planning estarà present els propers dies 25, 26 i 27 de setembre en una trobada empresarial a la ciutat alemanya de Frankfurt organitzada per la Cambra de Comerç de Sabadell a través de la seva borsa de subcontractació industrial. Serà una jornada de reunions preconcertadas amb compradors de diferents sectors, metge, automoció, maquinària, aeronàutica i indústries estratègiques.

evento empresarial Frankfurt

L'objectiu d'aquest esdeveniment és promocionar i continuar impulsant la internacionalització de l'empresa a través de reunions amb responsables de compres d'importants empreses de la regió Frankfurt Rin-Main. Entitats amb necessitats de compra i que estan interessades a incorporar nous proveïdors.

Total Planning a través de la borsa Subcontractació Industrial ha presentat els seus serveis i capacitats productives al mercat alemany per contactar amb nous clients. Per això, aquesta trobada empresarial es desenvolupa amb una agenda d'entrevistes ja establerta en base a l'interès que han mostrat diverses entitats pels serveis de la companyia.

La Cambra de Comerç de Sabadell, i en col·laboració amb les oficines d'ACCIÓ a Stuttgart i Berlín, ha organitzat reunions one-to-one entre les empreses subcontractistes participants i els equips tècnics i de compres d'entitats de la regió de Hesse, Baviera, Baden-Württemberg, Renània-Palatinat i Renània del Nord-Westfàlia, i sempre en base a les preferències de les dues parts implicades.

D'aquesta manera, Total Planning, com a empresa participant, comptarà amb una agenda d'entrevistes confirmades, un espai de networking lliure amb els compradors convidats participants, servei de suport i traducció (si cal), assessorament personalitzat, servei de showroom permanent de catàlegs i material promocional, així com una inclusió en el catàleg de la Trobada que es distribuirà a les entitats la regió, entre altres serveis.

Serà una nova oportunitat per a Total Planning, per ampliar la presència de l'empresa en el mercat europeu i contactar amb clients potencials per al creixement i desenvolupament de la companyia.

 

Desenvolupament internacional en el primer semestre de 2017

El 2017 està sent un any molt important per a Total Planning que continua creixent exercici rere exercici. És un bon moment de fer balanç d'aquesta primera part de l'any. Han sigut sis-set mesos de molta feina, desenvolupament i compromís per part de tota l'empresa. Els objectius es van complint de la mateixa manera que el desenvolupament personal i laboral de cadascuna de les persones que formen la família de Total Planning.
Hannover Messe 2017

La companyia no ha deixat de treballar molt dur durant aquests últims mesos, i mostra d'això són alguns dels projectes que ha dut a terme. La presència de l'empresa en diferents esdeveniments també ha estat molt notable. Total Planning no ha volgut perdre les cites més importants del sector i per això ha estat present a les Trobades Aerospace de Lisboa (1-2 de febrer), Medical Devices Meetings Stuttgart (8-9 de març), la fira de subcontractació Hannover Messe (24-28 d'abril), i la Fira de Subcontractació de Bilbao (6-8 de juny). Esdeveniments molt positius que li ha permès a Total Planning contactar amb clients, consolidar relacions i conèixer totes les novetats del sector.

L'empresa a més va visitar per primera vegada Japó el passat mes de març per acudir al Latin Seminar 2017, una trobada tècnica sobre eines.

A més, l'empresa segueix compromesa amb la formació del sector i per això continua col·laborant un any més amb l'Escola Tècnica Superior d'Enginyers Industrials de Barcelona, ETSEIB. El seu equip Motorsport acaba d'estrenar nou cotxe de carreres per a la temporada 2017. Una altra de les col·laboracions que ha assolit Total Planning aquest any ha estat amb la institució PIMEC (micro petita i Mitjana empresa de Catalunya) com a entitat associada. Es tracta d'una companyia que treballa per a pimes i autònoms per vetllar pels seus interessos i afavorir el seu desenvolupament econòmic.

L'empresa a més ha ampliat aquest any el seu parc de maquinària amb la incorporació del centre de mecanitzat vertical Bridgeport-Hardinge amb CNC Heidenhain, Conquest V1000 de 4 eixos. Una renovació que permet a la companyia mantenir un creixement continu sota uns estrictes paràmetres de qualitat que compleixen amb les demandes dels clients.

El primer semestre del 2017 ha sigut un període de progressió contínua. Mesos de treball internacional com un dels objectius principals de la companyia. Una internacionalització que és cada dia més important per al creixement de l'empresa.

Subcategories