POLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADES TOTAL PLANNING

En compliment del Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d'abril de 2016 (RGPD) i de la normativa vigent en matèria de protecció de dades, posem en el seu coneixement que el responsable del tractament de les seves dades és: 

TOTAL PLANNING, S.L.

CIF: B65708117

Domicili Av/ Ferreria, 49-51 (Pol. Ind. La Ferreria)

08110 Montcada i Reixac, Barcelona, Spain.

D'ara en endavant TOTAL PLANNING.

1. FINALITATS:

TOTAL PLANNING le informa que tratamos los datos de carácter personal que se nos facilitan para gestionar relacl'informa que tractem les dades de caràcter personal que se'ns faciliten per gestionar relacions contractuals, i oferir a persones interessades i als clients de TOTAL PLANNING informació sobre productes i serveis relacionats amb TOTAL PLANNING, en concret, informació sobre:

·     Proporcionar els nostres productes i serveis.

·     Proporcionar informació dels nostres productes i serveis.

·     Per gestionar les tasques administratives derivades dels productes comprats.

·     També podem utilitzar les seves dades personals per a altres finalitats i, per això, li oferirem un avís específic en el moment de la recopilació i obtindrem el seu consentiment quan sigui necessari.

·     Comunicar-se amb vostè.

·     Ajudar en la gestió i millora de la nostra empresa; per exemple, per millorar els nostres productes o serveis o la nostra seguretat.

·     Complir amb les nostres obligacions legals, i

·      Comptabilitat i altres fins administratius.

Les comunicacions sobre productes i serveis poden ser realitzades per qualsevol mitjà, inclosos els mitjans electrònics. L'interessat haurà d'autoritzar l'enviament de comunicacions comercials de forma explícita, mitjançant el marcatge de les corresponents caselles, en qualsevol dels formularis de sol·licitud de dades, per exemple aquells inclosos en la nostra pàgina web.

2. DADES QUE ES TRACTEN

Les dades a tractar per TOTAL PLANNING en en el marc de la relació amb l'interessat i condicionat a les finalitats consentides, s'inclouen en les següents categories:

·      Dades identificatives i de contacte, per exemple a títol enunciatiu i no limitatiu: nom, cognoms, telèfon o correu electrònic.

·      · Dades d'informació comercial en funció de les indicacions rebudes.

3. CONSERVACIÓ DE LES DADES

Les dades personals proporcionades es conservaran mentre siguin necessaris per donar resposta a la relació contractual, a les peticions o sol·licituds realitzades, i en qualsevol cas mentre no se sol·liciti la supressió per l'interessat, així com el temps necessari per a complir les obligacions legals que en cada cas corresponguin d'acord amb cada tipologia de dades.

4. DESTINATARIS A QUÈ COMUNICARAN LES DADES.

Les dades de l'interessat podran ser comunicades a:

·      • A proveïdors de serveis vinculats contractualment amb TOTAL PLANNING com encarregats de tractament que tractaran les seves dades seguint estrictament les instruccions de  TOTAL PLANNING.

·      • A les autoritats competents en els casos en què hi hagi una obligació legal.

5. LEGITIMACIÓ PER AL TRACTAMENT DE LES SEVES DADES I TEMPS DE CONSERVACIÓ

La base legal per gestionar la relació amb el client i altres interessats i per oferir informació sobre activitats, productes i serveis relacionats  TOTAL PLANNING pot ser l'execució d'un contracte, o bé, el consentiment inequívoc de l'interessat en cas de no existir una relació contractual prèvia.

Les dades personals facilitades per a complir les obligacions derivades de la relació contractual entre TOTAL PLANNING i vostè seran conservades durant tot el període de vigència de la relació contractual; i un cop acabada la relació contractual, les dades es conservaran durant el termini de prescripció de les accions que puguin derivar de la relació mantinguda amb vostè.

Les dades personals obtingudes mitjançant el formulari de contacte es conservaran únicament pel temps necessari per atendre la sol·licitud d'informació.

No obstant això, si vostè hagués donat el seu consentiment exprés per a l'enviament d'informació i prospecció comercial, les seves dades seran conservades fins al moment en que vostè manifesti la seva voluntat de revocació del consentiment.

 6. MESURES DE SEGURETAT APLICADES A LES DADES PERSONALS DE L'INTERESSAT

El tractament de les dades personals facilitades per l'interessat es durà a terme adoptant les mesures tècniques i organitzatives necessàries per evitar la pèrdua, ús indegut, alteració i accés no autoritzat als mateixos, tenint en compte l'estat de la tecnologia, la naturalesa dels dades i l'anàlisi de riscos efectuat. 

6. DRETS DE L'INTERESSAT

Qualsevol persona té dret a obtenir confirmació sobre si en  TOTAL PLANNING estem tractant dades personals que li concerneixen o no. Les persones interessades i clients tenen dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre d'altres motius, les dades ja no siguin necessaris per als fins que van ser recollits.

En determinades circumstàncies i per motius relacionats amb la seva situació particular, els interessats podran oposar-se al tractament de les seves dades. TOTAL PLANNING deixarà de tractar les dades excepte per motius legítims imperiosos, o l'exercici o la defensa de possibles reclamacions.

En determinades circumstàncies, els interessats podran sol·licitar la  limitació del tractament, de manera que TOTAL PLANNING només els reservarà i utilitzarà en els casos autoritzats per la llei.

Quan les dades es recullen en un format estructurat, els interessats podran demanar a  TOTAL PLANNING la transmissió directa de les seves dades a altres responsables o rebre les dades en format electrònic, per emmagatzemar-los en els seus dispositius propis, sense necessitat de transmetre'ls a altres responsables.

EL'interessat podrà exercir els esmentats drets mitjançant l'enviament d'un correu electrònic a l'adreça  Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. , adjuntant fotocòpia del DNI o document identificatiu substitutori i indicant clarament el dret que desitja exercir. Així mateix podrà fer la sol·licitud per correu postal a l'adreça indicada anteriorment.

AVÍS LEGAL

En compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), l'informem que les dades personals que ens subministri a través d'aquesta pàgina web (www.totalplanning.cat), seran tractades de forma confidencial i passaran a formar part d'un fitxer automatitzat titularitat de TOTAL PLANNING, SL direcció Av / La Ferreria, 49-51, 08110 Montcada i Reixac (Barcelona).

Les seves dades personals seran utilitzades per remetre-li informació sobre les activitats, productes i serveis de TOTAL PLANNING, SL que puguin resultar del seu interès. Les seves dades pots ser emprats per a remetre-li per correu electrònic informació de caràcter publicitari.

Així mateix li informem que pot exercitar els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició d'acord amb el que preveu la LOPD, enviant una carta certificada o forma equivalent que permeti acreditar la seva recepció, juntament amb la fotocòpia del seu DNI a la següent adreça: Av / La Ferreria, 49-51, 08110 Montcada i Reixac (Barcelona).

TOTAL PLANNING, S.L. no cedeix ni transmet de cap manera, informació o dades de caràcter personal dels seus clients a tercers. L'emplenament del formulari inclòs en el lloc web, implica el consentiment exprés de l'usuari a la inclusió de les seves dades de caràcter personal en el referit fitxer automatitzat de TOTAL PLANNING, SL amb les finalitats indicades.