Avís Legal i condicions d'ús

Manel Rodríguez Cortés, cap de TOTAL PLANNING, proveït de NIF / CIF 0123456 – A, domicili Pol. Ind. La Fàbrica De Ferro. Av. La Ferrerí 49-51 08110 Montcada I Reixac (Barcelona) Espanya, no pot assumir cap responsabilitat derivada de l’ús incorrecte, inadequat o il * lícit de la informació que apareix en el portal de https://totalplanning.cat d’ara endavant TOTAL PLANNING.
Dins dels límits establerts per la llei, TOTAL PLANNING no assumeix cap responsabilitat derivada de la falta de veracitat, integritat, actualització i exactitud de les dades o informacions contingudes en les seves pàgines d’Internet. Els continguts i informació no vinculen la TOTAL PLANNING ni constitueixen opinions, assessorament o assessorament legal de cap tipus ja que es tracta merament d’un servei ofert amb finalitats informatives i informatives.

 

El lloc TOTAL PLANNING pot contenir enllaços a altres llocs de tercers que TOTAL PLANNING no pot controlar. per tant, TOTAL PLANNING no pot assumir la responsabilitat dels continguts que puguin aparèixer en pàgines de tercers.

 

Els textos, imatges, sons, animacions, programari i la resta de continguts inclosos en aquest portal són propietat exclusiva de TOTAL PLANNING o dels seus llicenciadors. Qualsevol acte de transmissió, distribució, cessió, reproducció, emmagatzematge o comunicació pública total o parcial ha de comptar amb el consentiment exprés de la TOTAL PLANNING.

 

Així mateix, per accedir a alguns dels serveis que TOTAL PLANNING ofereix a través del portal, haurà de facilitar algunes dades de caràcter personal. En compliment del que disposa El Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d’abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, l’informem que, mitjançant l’emplenament d’aquests formularis, les seves dades personals seran incorporades i seran tractades en els fitxers de TOTAL PLANNING amb la finalitat d’oferir i prestar els nostres serveis així com per informar de millores en el Portal. Així mateix, l’informem de la possibilitat d’exercir els drets d’accés, rectificació, cancel * lació i oposició de les seves dades personals, de forma gratuïta per correu electrònic a info@totalplanning.cat direcció: Pol. Ind. La Fàbrica De Ferro. Av. La Ferrerí 49-51 08110 Montcada I Reixac (Barcelona) Espanya.
Scroll to Top

COMPROMESOS AMB EL

Medi ambient

Comptem amb la norma internacional de medi ambient ISO14001 des del mes de desembre de 2021