COL-LABORACIÓ BJ ADAPTACIONES

Des de Total Planning volem potenciar tots aquells projectes que fan més senzill el dia a dia de les persones i milloren tant la seva qualitat de vida com la seva autonomia.En aquest sentit, portem anys treballant pel sector mèdic, oferint solucions de mecanitzat per dispositius de diagnòstic clínic, dispositius làser per us mèdic i estètic, manteniment d’equips mèdics, màquines d’embalatge per equips mèdics; contenidors, vials, xeringues plenes i tancades; tot tipus de solucions per a persones amb discapacitat física.

Per a complir amb aquest darrer punt, col·laborem des de fa més de 10 anys amb BJ Adaptaciones, empresa de tecnologia de recolzament, especialitzada en el disseny, desenvolupament i implementació de solucions innovadores i tecnologia  a mida per persones amb discapacitat.

La nostra aportació particular es basa en la mecanització d’algunes peces que s’integren dins d’algun dels seus productes. Per exemple, hem desenvolupat alguns suports per adaptar  comunicadores o ordinadors portàtils i poder portar-los a les cadires de rodes.

D’aquesta forma, les persones que no poden parlar o tenen dificultats en la parla, poden comunicar-se en qualsevol moment i situació; ja siguin adults que dominen la lectoescriptura com nens que s’inicien a la comunicació amb pictogrames. Alguns dels comunicadors de BJ Adaptacions poden funcionar únicament amb la mirada, permetent a les persones que no tenen mobilitat seguir comunicats i controlar diferents elements de la seva llar (portes, llums, etc).

BJ Adaptaciones també ha desenvolupat altres productes, com un suport per la barbeta, dins del conjunt per ratolí BJOY Chin , gràcies al qual persones amb poca mobilitat poden controlar el seu ordinador, de forma precisa, amb aquesta part del cos.

Esperem que empreses com BJ Adaptaciones continuïn treballant i innovant en productes essencials que tenen un impacte social positiu.

Si vols més informació sobre ells, pots visitar la seva web https://bjadaptaciones.com/

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Desplaça cap amunt

COMPROMESOS AMB EL

Medi ambient

Comptem amb la norma internacional de medi ambient ISO14001 des del mes de desembre de 2021