Els materials dels nostres mecanitzats

En Total Planning mecanitzem tot tipus de materials com alumini, plàstic, acer, inox o llautó. Cada un d’ells comporta l’ús d’eines específiques per a una fabricació de qualitat que compleixi amb tots els requisits demandats pel client. Avui us presentem uns gràfics sobre l’ús d’aquests materials en el passat any 2016.

Els materials més utilitzats per als nostres mecanitzats de precisió són l’alumini (45%), seguit pel plàstic (24%) i en tercer lloc l’acer (22%). Finalment es troba el Inox (5%) i el llautó amb un 4%.

Pel que fa al plàstic, el podem dividir en 8 famílies de plàstics diferents. Els plàstics més utilitzats són el POM (33%), el PETP (25%) que ocupa la segona posició, seguit pel metacrilat, PMMA, amb un 21%. La resta de famílies derivades del plàstic es mantenen en un segon pla i són utilitzades amb menor assiduïtat (PEEK, PTFE, PF, Poliamides i Polietilè).

Aquests són els percentatges que defineixen l’ús de cada material durant els treballs i mecanitzats de Total Planning a 2016. A més, en cada un dels projectes no només varien els materials, sinó també les eines emprades. Cada material presenta unes característiques diferents i per això les eines també han de variar en funció de la duresa, la manera de treballar, o la facilitat per treballar el material, entre d’altres especificacions. Des del departament d’oficina tècnica s’encarreguen d’optimitzar aquestes eines amb l’objectiu de poder treballar cada material de cadascuna de les fabricacions d’una forma perfecta.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Desplaça cap amunt

COMPROMESOS AMB EL

Medi ambient

Comptem amb la norma internacional de medi ambient ISO14001 des del mes de desembre de 2021