La nostra maquinària i la qualitat del nostre producte

A Total Planning sempre hem apostat per la qualitat de les nostres peces i mecanitzats. El nostre sistema de gestió de qualitat ens avala com un referent nacional i internacional. A més, el nostre parc de maquinària es caracteritza per oferir garanties i un servei eficaç i òptim en cada un dels treballs que es realitzen. La satisfacció dels clients és el nostre principal objectiu.

L’empresa compta amb un conjunt de vuit centres de mecanitzat CNC i 4 torns CNC. Un ampli parc de maquinària que des de fa anys, vam intentar renovar i millorar, per satisfer les demandes i expectatives creixents dels clients. Per aconseguir aquest objectiu, aquest 2017 incorporarem una nova màquina de 4 eixos, Bridgeport V1000, que arribarà a les nostres instal•lacions en aquest primer semestre per seguir oferint així el millor servei i la millor qualitat.

D’altra banda, pel que fa a la qualitat del nostre producte, els nostres certificats ens avalen. Una tònica que es manté curs rere curs, i al setembre va tenir lloc la darrera auditoria que certifica que Total Planning manté els seus paràmetres de qualitat i precisió per garantir als seus clients un 100% de fiabilitat. Aquest sistema de gestió de qualitat està garantit per la Certificació UNE-EN ISO 9001: 2008 i la Norma Aeronàutica EN 9100: 2009.

Només hi ha quatre tallers de mecanitzat a Catalunya amb la Norma EN9100 i Total Planning és un d’ells.

A més, el nostre compromís sempre s’ha basat en satisfer les necessitats dels clients gràcies a una gestió integral en tot el procés productiu, des de la compra del material, els tractaments fins al muntatge final. D’aquesta manera, la companyia continua creixent dia a dia apostant per l’evolució de les seves tecnologies, els seus processos i metodologies i generant factors de precisió i qualitat de forma permanent.

Aquesta és la senya d’identitat de Total Planning, el que el diferencia d’altres empreses i el que li genera una millora contínua. Només així, la companyia pot seguir apostant per aquest creixement internacional, un objectiu que ocupa un pilar fonamental en els plans de l’empresa.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Desplaça cap amunt

COMPROMESOS AMB EL

Medi ambient

Comptem amb la norma internacional de medi ambient ISO14001 des del mes de desembre de 2021