La qualitat en tots els processos: el nostre segell d’identitat

A Total Planning ens hem caracteritzat sempre per tenir un compromís ferm amb la qualitat en tots els procediments que realitzem a les nostres instal·lacions. Per això són necessaris 3 pilars bàsics: la gestió de la qualitat, el compromís i la traçabilitat.

Gestió de la qualitat

Per aconseguir aquest objectiu són fonamentals les verificacions que efectuem al llarg de tot el procés. Aquest fet es tradueix en nombre mínim de rebutjos i incidències i per tant, en un l’alt grau de satisfacció dels nostres clients que dia a dia confien en els nostres serveis.

El nostre sistema de qualitat està avalat per la Certificació ISO 9001: 2008 i com vam veure en un altre article del blog, per la Norma aeronàutica 9100: 2010 aconseguida a finals de l’any 2014.

Compromís

A Total Planning treballem per a sectors com l’aeronàutic o el mèdic que requereixen un alt nivell d’exigència. El nostre equip de treballadors és conscient del repte que això suposa i responen amb un ple compromís amb la qualitat.

Traçabilitat

Finalment, pel que fa al producte, controlem la seva traçabilitat en totes les seves etapes. Aquest procés comença amb la compra del material, segueix amb el procés productiu i les fases externes com els tractaments i finalitza amb l’expedició del producte acabat i llest per entregar. A més, totes les fases estan degudament documentades segons els requisits de cada client.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Desplaça cap amunt

COMPROMESOS AMB EL

Medi ambient

Comptem amb la norma internacional de medi ambient ISO14001 des del mes de desembre de 2021