Mecanitzat de peces en plàstics tècnics

mecanizados-plasticos

A Total Planning mecanitzem tot tipus de materials: alumini, acer, acer inoxidable, coure, llautó… I cada vegada més plàstics tècnics, en cadascuna de les seves diferents qualitats: POM, delrin, PETP, baquelita, metacrilat, Celotex, etc.

 

 

En els darrers anys, els termoplàstics han anat evolucionant, millorant tècnicament i barrejant-se per aconseguir noves resistències mecàniques, físiques i químiques; així com nous usos.

 

El plàstic es fa servir habitualment quan es necessita un producte amb baix pes i alta resistència mecànica. Aquest material té baixa densitat, bona absorció de soroll i vibracions. Per aquests motius, és un producte que es fa servir en sectors tan diversos com l’automoció, el mèdic, l’aeronàutica, maquinaria en general, etc.

 

És important tenir en compte que, per mecanitzar els termoplàstics, deuen fer-se servir eines especials, fixar molt bé les peces en màquina i donar passades més lentes en producció; del contrari, correm el risc que es formin esquerdes o deformacions a la peça.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Desplaça cap amunt

COMPROMESOS AMB EL

Medi ambient

Comptem amb la norma internacional de medi ambient ISO14001 des del mes de desembre de 2021