Total Planning participa en les trobades empresarials a la regió del Llac de Constança (Alemanya)

El proper dia 6 d’octubre tindrà lloc a la regió del Llac de Constança (Alemanya) la primera Trobada Empresarial amb compradors, on Total Planning va a estar present. Es tracta d’una cita clau per als interessos de la companyia i es celebra en un punt de referència d’Europa que fa frontera amb 4 països, Alemanya, Suïssa, Àustria i Liechtenstein.

És un esdeveniment organitzat per la Cambra de Comerç de Sabadell a través de la seva borsa de Subcontractació Industrial i també en col·laboració amb les oficines d’ACCIÓ de Berlín i Stuttgart. L’objectiu es promoure i impulsar la internacionalització de les empreses subcontractistes industrials, a través de reunions amb els responsables de compres d’importants empreses de la zona interessats en nous proveïdors. L’esdeveniment està dirigit al sector aeronàutic, maquinària, automoció, metge i industrial energètic, sectors punters amb els cuals Total Planning treballa.

Es tracta, per tant, d’una cita clau per aconseguir nous clients a través de trobades one-to-one. Una jornada plena de reunions amb empreses interessades en el treball de l’empresa i que prèviament ja han sol·licitat una reunió amb l’equip. A més, hi haurà servei de showroom del catàleg de l’empresa i material gràfic, així com assessorament personalitzat. D’aquesta manera, Total Planning segueix apostant per un desenvolupament internacional i europeu gràcies a un treball de qualitat i punter que el situa com un referent en el seu sector.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Desplaça cap amunt

COMPROMESOS AMB EL

Medi ambient

Comptem amb la norma internacional de medi ambient ISO14001 des del mes de desembre de 2021