Total Planning, present a París en Midest 2015

Total Planning assistirà a la fira de subcontractació Midest 2015 que tindrà lloc a París, del 17 al 20 del proper mes de novembre. Es tracta d’un esdeveniment que es consolida any rere any com un de les principals fires de subcontractació a nivell mundial i permet així consolidar la presència de moltes empreses espanyoles tant a França com a la resta d’Europa.

És un esdeveniment professional que es realitza cada any adreçat al sector industrial i es converteix en una font d’informació, en facilitar el coneixement de diferents tecnologies que afavoreixen el progrés tant econòmic com industrial. Midest ofereix tot una gamma de solucions per als mercats, a més de tractament de metalls, manteniment de serveis, productes semiacabats o processament de material compost, entre d’altres processos.

Total Planning anirà a aquesta fira com a visitant de cara a preparar la cita de Hannover del pròxim any, un esdeveniment tecnològic de referència que se celebra a Alemanya des de fa 60 anys. Hannover Messe és una de les fires més importants del món en aquest sector, i se celebrarà el proper mes d’abril. Ofereix solucions d’última generació i els últims avenços i novetats a nivell mundial. Aquest esdeveniment reuneix a vuit importants fires en un mateix lloc i acollirà a les empreses i professionals més importants del sector.

Font foto: www.midest.com

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Desplaça cap amunt

COMPROMESOS AMB EL

Medi ambient

Comptem amb la norma internacional de medi ambient ISO14001 des del mes de desembre de 2021