Atelier d’usinage de précision

Total Planning sempre s’ha caracteritzat per la seva alta qualitat, professionalitat, creixement constant, evolució i compromís amb els clients. Els seus projectes i processos de treball estan avalats per més de 60 anys d’experiència, per certificats de qualitat que es renoven anualment i per un parc de maquinària format per una tecnologia d’avantguarda en el sector.

L’empresa compta amb un ampli taller de mecanitzat de precisió compost per 4 torns i 8 centres de mecanitzat CNC de 3, 4 i 5 eixos. Una tecnologia moderna per complir amb les exigències dels clients i gestionar de forma reeixida la realització de totes les peces i treballs.

Dans le troisième atelier de mecanitzat treballem amb tot tipus de matériaux com aluminis, acers al carboni, aciers inoxydables, plàstics tècnics, aliatges especials, metalls no fèrrics (llautó, bronze, coure) ou forge, entre molts altres. El nostre equip de professionals mecanitza sèries petites i mitjanes de 5 a 500 unitats aproximadament, així com prototips i peces úniques. A més, duem a terme una àmplia varietat de processos addicionals per oferir un servei complet i global al client. Des de tractaments tèrmics com temperat, tremp per inducció, nitro carburació o cimentació a tractaments i recobriments superficials que inclouen pavonat, zincat, niquelat, anoditzat, pintat, cromat, engomat, rectificat, polits, sorrejats…

Amb l’objectiu de satisfer les altes demandes dels clients, Total Planning renova el parc de maquinària cada any amb la substitució o incorporació de nous centres de mecanitzat.

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *

Retour en haut

ENGAGÉ AVEC LUI

Environnement

Nous avons la norme environnementale internationale ISO14001 depuis décembre 2021