Mecanitzats de precisió total planning

EXPORTACIÓ DE SERVEIS DE MECANITZAT

PROCÉS D'EXPORTACIÓ

INTERNACIONALITZACIÓ DELS
NOSTRES SERVEIS

Tot i que Total Planning a Total Planning treballem principalment pel mercat nacional, en els darrers anys la quota de facturació a la resta de la Unió Europea s’ha anat ampliant any rere any; arribant al 20% durant el 2021.

EXPORTACIÓ DE MECANITZATS

total planning

Actualitat

A l’actualitat comptem amb un agent comercial a França i Alemanya; la qual cosa ens permet tenir un tracte directe amb els clients situats en aquests països.

Comerç

Estem associats amb Cambra de Comerç de Barcelona i varies associacions empresarials del sector (PIMEC, AFM, etc); amb qui col·laborem activament en missions comercials, fires i trobades de subcontractació, tant a nivell local, com nacional o internacional.

Diversificació

El nostre objectiu és diversificar al màxim la cartera de clients, tant en sectors de treball com en països d’exportació.

TOTAL PLANNING ofereix serietat i qualitat. Dins de la nostra cartera de clients, trobem empreses amb les que portem treballant conjuntament més de 30 anys.
Això es deu principalment al nostre alt índex de fiabilitat d’entrega, superior al 94,5% i al baix índex de peces refusades dels nostres clients (0,53%)

Solucions en mecanitzats de precisió

Contacteu amb nosaltres i un agent qualificat respondrà a totes les vostres preguntes o suggeriments.

Desplaça cap amunt

COMPROMESOS AMB EL

Medi ambient

Comptem amb la norma internacional de medi ambient ISO14001 des del mes de desembre de 2021