Mecanitzats de precisió total planning

PECES

SÈRIES CURTES I MITJES

El ventall de peces mecanitzades per Total Planning és molt ampli: diferents mides i diversa morfologia, peces tornejades o fresades, partint de materials en barra, placa, pletina o fundició.

El nexe d’unió entre els nostres clients és oferir un servei de qualitat i un valor afegit. Peces complexes i toleràncies estrictes, són la nostra especialitat.

SECTORS

A Total Planning treballem per sectors diversos i amb característiques diferents entre si.

SÈRIES

Treballem principalment sèries curtes o mitjanes (lots de fabricació d’entre 5 i 500 unitats), així com prototips.

DIMENSIONS

Les dimensions òptimes de mecanitzat oscil·len entre el Ø5 a Ø850 mm en torns i de 1.000 x 500 x 500 mm en centres de mecanitzat (de 3, 4 i 5 eixos)

PROTOTIPS

Tot i que la nostra especialitzat es basa en el mecanitzat de series curtes i mitjanes, també oferim als nostres clients el mecanitzat de prototips i de peces úniques

Per una banda, oferim el mecanitzat de prototips i pre sèries; servei imprescindible per a aquelles empreses que necessiten desenvolupa rel seu producte abans de fabricar la sèrie.

Per una altra banda, donem servei a aquelles empreses que, pel seu tipus de feina, les peces mai no seran seriades ni repetitives.

fabricacion-piezas-mecanizadas

MECANITZAT DE PECES

La nostra especialitat es centra en el mecanitzat de peces de sèries curtes i mitjanes, d’entre 5 i 250 unitats. Normalment, es tracta de feines repetitives en el temps, tot i que també poden tractar-se de fabricacions puntuals, sense repetibilitat.

Peça pel sector aeronàutic. Material: inoxidable. Lot de fabricació: 500 unitats

Peça pel sector mèdic. Material: alumini. Peça bisellada completament a màquina. Tractament: anoditzat dur. Lot de fabricació: 100 unitats.

Pieza para el sector médico. Material: aluminio. Pieza biselada completamente en máquina. Tratamiento: anodizado duro. Lotes de fabricación: 100 unidades.

Peça pel sector aeronàutic / satèl·lits. Material: alumini 7075. Peça crítica, amb espessor de 2mm i 150 x 300 mm; amb planitud de 0,1 mm

Peça de fundició d’alumini. Mecanitzada en una sola estacada, en màquina de 5 eixos. Lot de fabricació: 25 unitats

Peça pel sector naval. Material: llautó (estampació). Cromat posterior al mecanitzat. Lot de fabricació: 200 unitats.

Solucions en mecanitzats de precisió

Contacteu amb nosaltres i un agent qualificat respondrà a totes les vostres preguntes o suggeriments.

Desplaça cap amunt

COMPROMESOS AMB EL

Medi ambient

Comptem amb la norma internacional de medi ambient ISO14001 des del mes de desembre de 2021