MECANITZATS DE PRECISIÓ

Proposta de valor Total Planning

Valors diferencials de la TOTAL PLANNING

Per què triar TOTAL PLANNING?

VISIÓ ESTRATÈGICA

La nostra proposta de negoci està basada plenament en l’estratègia de l’empresa; missió i visió (subministrar peces mecanitzades de gran valor, aspirant a ser una empresa referent dins de les tecnologies mèdiques) i en els nostres valors: honestedat, transparència i millora continua.

KNOW HOW

Tenim una llarga trajectòria al sector del mecanitzat. Això ens atorga experiència tant en materials, eines de tall, tractaments i en el procés productiu; així com coneixements de requisits de qualitat a sectors tan estrictes com el mèdic o l’aeronàutic.

Igualment, col·laborem amb els nostres clients per que els seus projectes puguin implantar-se de forma satisfactòria. Siguin grans empreses, PYMES o start ups ajudem fent les recomanacions necessàries per fer el projecte viable en el moment de donar el salt del disseny  a la producció.

SEGURETAT D’ENTREGUES

Garantim als nostres clients el compliment dels terminis d’entrega establerts. Gràcies al nostre sistema informàtic i la  monitorització de les màquines mitjançant la imputació de marcatges, coneixem, a temps real, en quina fase es troba cada fabricació.

En alguns casos, disposem d’estocs de seguretat o estocs mínims al nostre magatzem, per aconseguir subministrar als nostres clients el material tan ràpid com ho necessiti.

ORIENTACIÓ AL CLIENT

La nostra estratègia empresarial està orientada als nostres clients. Cotització d’ofertes, realització de comandes, enviaments i resolució d’incidències en el menor temps possible.

QUALITAT

Tots els  nostres processos giren al voltant del compliment dels estrictes requisits de qualitat exigits pels nostres clients, duent a terme un control exhaustiu de la traçabilitat del producte: des de la compra del material fins l’entrega al client, control documental i resolució d’incidències. Estem certificats per la norma ISO9001 des de fa més de 20 anys. Comptem amb la certificació mèdica ISO13485 i amb ISO14001. Igualment, complim amb els requisits de la norma aeronàutica EN9100.

Durant tot el procés productiu, es realitzen autocontrols i verificacions dins de cada fase de mecanitzat, per minimitzar, així, la no qualitat interna.

Tot això està corroborat sota el baix índex de reclamacions de clients (<0,14% a l’últim exercici) i per l’alt nivell de satisfacció dels nostres clients.

GESTIÓ DOCUMENTAL

Garantim la traçabilitat dels lots de fabricació, identificats amb codis de barres. En cas de necessitat, podem documentar i traçar peça a peça, dins d’un mateix lot.

La matèria prima es manté traçada amb el número de lot durant tot el procés de fabricació fins al seu emmagatzematge o enviament al client.

Si el client ho requereix, adjuntem al producte el certificat de conformitat, certificat de material, IPA’s o informe dimensional (tant els propis autocontrols de verificació a peu de màquina o l’informe final)

Solucions en mecanitzats de precisió

Contacteu amb nosaltres i un agent qualificat respondrà a totes les vostres preguntes o suggeriments.

Desplaça cap amunt

COMPROMESOS AMB EL

Medi ambient

Comptem amb la norma internacional de medi ambient ISO14001 des del mes de desembre de 2021