POLÍTICA DE QUALITAT I MEDI AMBIENT

TOTAL PLANNING és la transformació d’una història, que va començar fa més de 60 anys, quan els nostres fundadors, Sr. José Rodríguez i Sra. Carmela Cortés, van iniciar un camí en un petit taller del carrer Sardenya de Barcelona.

El seu compromís amb la qualitat ha anat passant de generació en generació, fins a arribar a l’actual i la tercera, l’objectiu principal de la qual ha estat la CONTINUÏTAT i el creixement de l’empresa familiar.

Des de llavors, el gran compromís amb la QUALITAT dels nostres productes i serveis i la MILLORA CONTÍNUA ha portat els nostres clients a dipositar la seva CONFIANÇA en la nostra bona feina.

La RENOVACIÓ en aquestes dècades s’ha realitzat d’acord amb les noves necessitats del mercat, invertint en maquinària i tecnologia de manera coherent amb les exigències dels nostres clients, complint els requisits reglamentaris i legals aplicables.

Al costat d’un dels nostres principals objectius, la plena SATISFACCIÓ DELS NOSTRES CLIENTS, i la progressiva i major conscienciació, tant del mercat com de la societat, per un DESENVOLUPAMENT SOSTENIBLE, ens ha portat a comprometre’ns més amb la protecció del medi ambient, els drets humans i laborals i per una pràctica ètica i legal a tots els àmbits de l’activitat.

El compromís de l’equip humà de la nostra plantilla és un altre dels pilars de Total Planning, ja que sense un personal qualificat, compromès i satisfet, no seria possible mantenir el nivell d’exigència dels nostres clients.

El nostre fi a mitjà i llarg termini és continuar sent una empresa referent en la mecanització de precisió, enfocada al servei del sector sanitari i mèdic, creixent al mercat nacional i internacional, i oferir un servei de màxima qualitat, acompanyat d’una tecnologia d’avantguarda id´un equip humà competent i compromès amb el nou camí emprès per tots els que componem TOTAL PLANNING.

Aprovada per: Bea Rodríguez / Víctor Rodríguez

R1/P5.1 Ed.3 02/10/2020

Desplaça cap amunt

COMPROMESOS AMB EL

Medi ambient

Comptem amb la norma internacional de medi ambient ISO14001 des del mes de desembre de 2021