Mecanitzats de precisió

COL·LABORACIONS DE TOTAL PLANNING

COL·LABORACIONS

El nostre objectiu, millorar el servei

TOTAL PLANNING compte amb un ample ventall de col·laboracions varies que ens permeten oferir un servei més complet i professional; tant als nostres clients, com proveïdors o treballadors.

Col·laborem amb una amplia gamma de proveïdors complementaris d’enginyeria, decoletatge, tractaments, simplificant als nostres clients la recerca de proveïdors; cobrint així, gran part de les seves necessitats de peces mecanitzades.

COL·LABORACIONS

BCN MEDICARE INDUSTRIAL HUB

Al 2021 va néixer el BCN MEDICARE INDUSTRIAL HUB. La finalitat d’aquesta agrupació és oferir solucions integrals per a la industria mèdica; cobrint el cicle de vida dels productes i serveis: des de l’enginyeria al disseny, fabricació, planxisteria, mecanitzats de precisió, components electrònics, motlles, injecció de plàstic, muntatges i comercialització.

TOTAL PLANNING forma part d’aquest grup d’empreses, aportant els seus coneixements en mecanitzats de precisió pel sector mèdic.

https://bcnmedicare.com

Mecanitzats de precisió

Col·laboracions amb empreses

Col·laborem estretament amb empreses de sectors complementaris, oferint un ventall de serveis complert als nostres clients. Simplifiquem als nostres clients la recerca de proveïdors, cobrint bona part de les seves necessitats sobre peces mecanitzades:

TOTAL PLANNING

Col·laboracions amb escoles

Des de Total Planning som conscients que una bona formació és imprescindible per tenir bons professionals i ser competitius. Per aquest motiu, des de fa molts anys, col·laborem amb varis instituts de l’àrea de Barcelona. Les escolen professionals confien en nosaltres per a que els seus alumnes posin en pràctica tot el que han aprés a les aules. La finalitat d’aquesta tasca és contribuir en la formació tècnica dels futurs mecànics i la possibilitat d’oferir un futur lloc de treball dins de la pròpia empresa.

Actualment, prop del 32% de la nostra plantilla està formada per estudiants que van formar-se a la nostra empresa.

COL·LABORACIONS

Consultoria

Inttra2, empresa amb més de 20 anys d’experiència en el món de la consultoria dels referencials ISO 9001, ISO 14001, EN9100, ISO13485, Bones pràctiques de distribució de medicaments d’us humà (GDP) i Llei Orgànica de Protecció de Dades i Garanties dels Drets Digitals (LOPDGDD), ens ajuda a millorar en el nostre funcionament intern, a aconseguir les certificacions d’aquests referencials i millorar el nostre objectiu de complir amb les expectatives de client i que aquests quedin satisfets amb el treball realitzat i el servei prestat.

Gestionar la qualitat de forma eficient és un element fonamental en qualsevol estratègia empresarial i un factor molt valorat al mercat. En aquest marc, cada vegada tenen menys cabuda aquelles empreses sense uns estàndards de qualitat adequats per a competir.

Les normes ISO 9001 i 13485 són normes internacionals de gestió de la qualitat i tenen com objectiu la millora dels processos de treball per incrementar l’eficiència i eficàcia.

Col·laboracions amb escoles

Si ets estudiant i vols realitzar les teves pràctiques a Total Planning, no dubtis en contactar amb nosaltres.

Desplaça cap amunt

COMPROMESOS AMB EL

Medi ambient

Comptem amb la norma internacional de medi ambient ISO14001 des del mes de desembre de 2021