total planning

Mecanitzats

Peces

El ventall de peces mecanitzades a Total Planning és molt ampli: utilitzem materials de diferents mides i diversa morfologia, peces tornejades o fresades, partint de materials en barra, placa, pletina o fundició.

Tractaments i acabats

En el que respecte a l’acabat de les peces, estem habituats a treballar amb tractaments tèrmics (trempat, inducció, nitro carburació, cimentació, etc) i tractaments superficials (pavonat, zincat, niquelat, anoditzat, pintat, cromat, etc)

Materials

A Total Planning treballem des dels acers més comuns fins als acers més especials (inoxidables, al carbono, titani...), passant per una gran varietat de metalls no fèrrics (alumini, bronze, llautó) fins a tot tipus de plàstics tècnics

Prototips urgents

Oferim un servei de prototipatge urgent, que pretén donar una solució ràpida als nostres clients.

Mecanitzat UHV

Total Planning mecanitza peces per sectors molt diversos. Al marc de la investigació científica, alguns dels nostres clients necessiten que les peces estiguin mecanitzades seguint l’estàndard UHV Vacuum.

Arrancada de ferritja

El mecanitzat per arrancada de ferritja és un procés de mecanitzat que consisteix en donar forma a la matèria prima, ja es parteixi de placa o de barra.

Mecanitzats en 5 eixos

Als centres de mecanitzat de 5 eixos, l’eina de tall pot moure’s a través dels eixos X, Y i Z, girant sobre els eixos A i B. D’aquesta forma, es pot accedir a qualsevol part de la peça en una sola fase.

Característiques dels nostres centres de mecanitzat

mecanizados

TOTAL PLANNING s’especialitza en el mecanitzat de sèries curtes i mitjanes, amb la possibilitat de realitzar prototips de peces úniques i utillatges.

Els nostres mitjans productius (mecanitzat CNC mitjançant torn i centre de mecanitzat, així com una fresadora convencional), ens permeten disposar d’unes 30.000hores anuals pel mecanitzat i tornejat de peces.

L’EMPRESA EN NÚMEROS

Treballadors
Exportació a Europa
%
Hores Productives/Any
D’instal·lacions

Solucions en mecanitzats de precisió

Contacteu amb nosaltres i un agent qualificat respondrà a totes les vostres preguntes o suggeriments.

Desplaça cap amunt

COMPROMESOS AMB EL

Medi ambient

Comptem amb la norma internacional de medi ambient ISO14001 des del mes de desembre de 2021