Mecanitzat de peces en alumini

mecanizados en aluminio

A Total Planning mecanitzem tot tipus de materials: acers, acers inoxidables, plàstics tècnics, coure, llautó… però principalment, treballem l’alumini. Prop del 80% de les nostres referències estan fetes en aquest material. Per que? Per la gran quantitat d’avantatges que té respecte altres materials.

Mecanitzat de peces en alumini

 

A continuació, detallem alguns d’aquests avantatges:

  • Es tracta d’un material altament resistent a la corrosió. En funció de l’aliatge utilitzat, es poden aplicar diferents tractaments posteriors, per a tot tipus d’usos a l’exterior.
  • És un gran conductor tèrmic (acumula calor durant poc temps ) i elèctric.
  • És un material lleuger. El seu pes és aproximadament una tercera part del pes de l’acer.
  • Baixa densitat. Fa que sigui senzill de mecanitzar i que el desgast de les eines emprades sigui petit. Tot això fa que el consum d’energia sigui mínim.
  • És un material tou; cosa que permet treballar fàcilment a màquina; produint un consum elèctric 3 vegades inferior al mecanitzat de l’acer i més ràpid que aquest.
  • És un material econòmic (molt abundant al planeta) i reciclable al 100%

Mecanitzat de peces en alumini

La suma d’aquestes característiques, principalment la baixa densitat i la seva alta resistència a la corrosió, fan que l’alumini sigui un dels materials més utilitzats. Els seus múltiples aliatges s’apliquen per sectors com l’automoció, maquina – eina, el ferroviari o l’aeronàutic.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Desplaça cap amunt

COMPROMESOS AMB EL

Medi ambient

Comptem amb la norma internacional de medi ambient ISO14001 des del mes de desembre de 2021