Servei a mida per cobrir les necessitats de cada client

A Total Planning no tenim producte propi i mecanitzem sempre sota comanda, segons plànol o mostra subministrada pel client. Aquest fet ens permet adaptar-nos totalment a les necessitats de cadascun dels nostres clients.

Els nostres gairebé 60 anys d’experiència ens permeten poder assessorar el client per solucionar-li possibles problemes relacionats amb materials, morfologia, mecanització; donant sempre un servei personalitzat a cada client.

Podem subministrar els productes totalment acabats, gestionant el procés global del producte: des de la compra de materials, la mecanització, passant per tractaments diversos i el muntatge. Per tant, també podem aconsellar els nostres clients en aquest aspecte per aconseguir un acabat òptim en tots els nostres productes.

Aquestes peces poden ser de diferents materials (acers, aluminis, inoxidables, plàstics tècnics) i per a diferents sectors industrials: fabricació de maquinària i embalatge, metge, aeronàutic i aeroespacial, telecomunicacions, petroquímic, ferroviari, automoció i enginyeria entre d’altres.

totalplanning

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Desplaça cap amunt

COMPROMESOS AMB EL

Medi ambient

Comptem amb la norma internacional de medi ambient ISO14001 des del mes de desembre de 2021