Total Planning participa amb estand propi a la fira Midest de París

Total Planning estarà present a la fira Midest de Subcontractació Industrial a París del 27 al 30 de març. És el major esdeveniment industrial del país i tindrà lloc al Centre d'Exposicions Paris Nord Villepinte. Una trobada de dimensió global que obre una àmplia gamma d'oportunitats comercials per als participants i on es valorarà tot l'ecosistema industrial i la cadena de valor industrial. L'esdeveniment és una plataforma d'intercanvi real entre la recerca i la indústria i inicia estratègies, vincles i aliances entre els assistents. Total Planning ja ha participat anteriorment en aquesta fira i enguany ho fa amb un espai propi al Hall 2, estand S85.

midestMidest ja s'ha consolidat com la xarxa internacional de subcontractació industrial més gran d'Europa. Un esdeveniment que permet iniciar, concretar i desenvolupar contactes i col·laboracions entre productors i compradors de peces o subconjunts fets a mida. Aquest saló juga un paper decisiu en la vinculació de contractistes i subcontractistes i és un lloc de trobada perfecte per a tots els professionals que busquen ampliar coneixements sobre tecnologia específica d'aquest sector.

Es tracta d'una exposició internacional que reunirà més de 1.360 subcontractistes de fins a 16 àrees d'activitat i 38 països estaran representats, ja que el 40% dels expositors seran internacionals.

Midest és Per a Total Planning una nova oportunitat de seguir creixent a nivell internacional. És un lloc de trobada entre clients i socis que ha de permetre a l'empresa desenvolupar noves aliances i ampliar coneixements.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Desplaça cap amunt

COMPROMESOS AMB EL

Medi ambient

Comptem amb la norma internacional de medi ambient ISO14001 des del mes de desembre de 2021