Total Planning participa en una trobada empresarial a Frankfurt

Total Planning estarà present els propers dies 25, 26 i 27 de setembre en una trobada empresarial a la ciutat alemanya de Frankfurt organitzada per la Cambra de Comerç de Sabadell a través de la seva borsa de Subcontractació Industrial. Serà una jornada de reunions preconcertades amb compradors de diferents sectors, metge, automoció, maquinària, aeronàutica i indústries estratègiques.

renunionsL'objectiu d'aquest esdeveniment és promocionar i continuar impulsant la internacionalització de l'empresa a través de reunions amb responsables de compres d'importants empreses de la regió Frankfurt Rin-Main. Entitats amb necessitats de compra i que estan interessades a incorporar nous proveïdors.

Total Planning a través de la borsa Subcontractació Industrial ha presentat els seus serveis i capacitats productives al mercat alemany per contactar amb nous clients. Per això, aquesta trobada empresarial es desenvolupa amb una agenda d'entrevistes ja establerta en base a l'interès que han mostrat diverses entitats pels serveis de la companyia.

La Cambra de Comerç de Sabadell, i en col·laboració amb les oficines d'ACCIÓ a Stuttgart i Berlín, ha organitzat reunions one-to-one entre les empreses subcontractistes participants i els equips tècnics i de compres d'entitats de la regió de Hesse, Baviera, Baden-Württemberg, Renània-Palatinat i Renània del Nord-Westfàlia, i sempre en base a les preferències de les dues parts implicades.

D'aquesta manera, Total Planning, com a empresa participant, comptarà amb una agenda d'entrevistes confirmades, un espai de networking lliure amb els compradors convidats participants, servei de suport i traducció (si fos necessari), assessorament personalitzat, servei de showroom permanent de catàlegs i material promocional, així com una inclusió en el catàleg de la Trobada que es distribuirà a les entitats la regió, entre altres serveis.

Serà una nova oportunitat per a Total Planning, per ampliar la presència de l'empresa al mercat europeu i contactar amb clients potencials per al creixement i desenvolupament de la companyia.

 

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Desplaça cap amunt

COMPROMESOS AMB EL

Medi ambient

Comptem amb la norma internacional de medi ambient ISO14001 des del mes de desembre de 2021