Total Planning participa en una trobada empresarial a Frankfurt

Total Planning estarà present els propers dies 25, 26 i 27 de setembre en una trobada empresarial a la ciutat alemanya de Frankfurt organitzada per la Cambra de Comerç de Sabadell a través de la seva borsa de Subcontractació Industrial. Serà una jornada de reunions preconcertades amb compradors de diferents sectors, metge, automoció, maquinària, aeronàutica i indústries estratègiques.

renunionsL'objectiu d'aquest esdeveniment és promocionar i continuar impulsant la internacionalització de l'empresa a través de reunions amb responsables de compres d'importants empreses de la regió Frankfurt Rin-Main. Entitats amb necessitats de compra i que estan interessades a incorporar nous proveïdors.

Total Planning a través de la borsa Subcontractació Industrial ha presentat els seus serveis i capacitats productives al mercat alemany per contactar amb nous clients. Per això, aquesta trobada empresarial es desenvolupa amb una agenda d'entrevistes ja establerta en base a l'interès que han mostrat diverses entitats pels serveis de la companyia.

La Cambra de Comerç de Sabadell, i en col·laboració amb les oficines d'ACCIÓ a Stuttgart i Berlín, ha organitzat reunions one-to-one entre les empreses subcontractistes participants i els equips tècnics i de compres d'entitats de la regió de Hesse, Baviera, Baden-Württemberg, Renània-Palatinat i Renània del Nord-Westfàlia, i sempre en base a les preferències de les dues parts implicades.

D'aquesta manera, Total Planning, com a empresa participant, comptarà amb una agenda d'entrevistes confirmades, un espai de networking lliure amb els compradors convidats participants, servei de suport i traducció (si fos necessari), assessorament personalitzat, servei de showroom permanent de catàlegs i material promocional, així com una inclusió en el catàleg de la Trobada que es distribuirà a les entitats la regió, entre altres serveis.

Serà una nova oportunitat per a Total Planning, per ampliar la presència de l'empresa al mercat europeu i contactar amb clients potencials per al creixement i desenvolupament de la companyia.

 

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Scroll to Top

COMPROMESOS AMB EL

Medi ambient

Comptem amb la norma internacional de medi ambient ISO14001 des del mes de desembre de 2021