2015: any de creixement

Arriba desembre i amb això és moment de fer balanç de l’any i volem aprofitar per valorar el treball i els objectius aconseguits en aquest 2015. Un any que ha estat testimoni del creixement de l’empresa, tant a nivell nacional com internacional. Hem reforçat la nostra presència a Europa. Comptem amb un agent comercial a Alemanya i França, el qual està fent créixer a l’empresa en un mercat clau. Total Planning ha refermat relacions amb empreses internacionals, el que li ha permès continuar amb aquest desenvolupament i consolidar la marca a l’exterior.

De la mateixa manera, aquest mes de novembre Total Planning ha estat acceptada en el programa de promoció internacional ICEX NEXT, amb el qual esperem seguir creixent en exportació.

Mostra d’això són les diferents accions en què l’empresa ha estat immersa en aquest 2015. El passat mes d’abril va tenir lloc la visita a Califòrnia per visitar la fàbrica de Haas Automation a Oxnard. Al maig, l’empresa també va participar en Subcontractació, la Fira Internacional i equips per a la fabricació a Bilbao, punt de trobada amb compradors nacionals i internacionals. De la mateixa manera, el passat mes de novembre vam assistir a la primera Trobada Internacional de Compradors a Madrid, que va servir de punt de reunió d’empreses i responsables de compra per fomentar aquesta projecció exterior.

A més, Total Planning segueix sent un referent pel que fa a la fiabilitat i seguretat dels seus processos, i per això aquest passat mes de setembre es van renovar els certificats de qualitat per a la UNE-EN ISO 9001:2008 i la Norma Aeronàutica EN 9100:2009.

En aquest 2015, l’empresa ha estat immersa en nous i importants projectes com l’acord signat amb l’Escola Tècnica Superior d’Enginyers Industrials de Barcelona (ETSEIB) per al desenvolupament d’un cotxe de carreres que es va presentar el passat mes de juliol. A més, Total Planning forma part des d’aquest any del Club de Joves Empresaris (JEC) per intercanviar coneixement i experiències del món empresarial.

2015 ha estat un any de creixement en tots els sentits. Per això, s’ha ampliat la plantilla de personal i el parc de maquinària, amb la posada en marxa d’una nova màquina de 5 eixos, una Haas model UMC 750. Actualment comptem amb 4 torns CN i 8 centres CNC (3 d’ells amb 5 eixos). Està prevista l’entrada d’una nova màquina de 3 eixos per a l’exercici 2016.

Vacances Nadal

D’altra banda, recordar que aquest mes de desembre tanquem únicament els dies festius, amb la finalitat de poder complir amb els terminis de lliurament acordats amb els nostres clients.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Desplaça cap amunt

COMPROMESOS AMB EL

Medi ambient

Comptem amb la norma internacional de medi ambient ISO14001 des del mes de desembre de 2021