2016: any de consolidació

Al desembre és moment de fer un balanç de l’any i des de Total Planning volem aprofitar per valorar la feina i els objectius aconseguits en aquest 2016. Un any que ha estat testimoni del creixement de l’empresa, tant a nivell nacional com internacional. Hem reforçat la nostra presència a Europa. Seguim creixent amb el nostre agent comercial a Alemanya i França i gràcies al programa de promoció internacional ICEX NEXT, volem seguir creixent a Portugal i Holanda.

Mostra d’aquest treball internacional són les diferents accions en què l’empresa ha estat treballant en aquest 2016. El passat mes d’abril va tenir lloc la fira HANNOVER MESSE, on vam estar presents per primera vegada. Un esdeveniment molt positiu on tenim previst tornar el 2017. De la mateixa manera, el passat mes d’octubre, Total Planning va estar present en les trobades empresarials a la regió del Llac de Constança (Alemanya). L’objectiu d’aquests era promoure i impulsar la internacionalització de les empreses subcontractistes industrials, a través de reunions amb els responsables de compres d’importants empreses de la zona interessats en nous proveïdors.

A més, igual que en el 2016, vam assistir a les Trobades Internacionals de Compradors a Madrid, un esdeveniment que va servir de punt de reunió d’empreses i responsables de compra per fomentar aquesta projecció exterior.

D’altra banda, a nivell intern vam començar l’any amb la compra d’una nova màquina de 3 eixos Bridgeport, la qual ens ha ajudat a continuar donant una molt bona qualitat a tots els nostres clients i treballs.

En definitiva, 2016 ha estat un any de consolidació. Igual que en l’exercici anterior, hem ampliat la plantilla de personal i el parc de maquinària, amb la finalitat de poder satisfer les demandes dels nostres clients que, any rere any, confien en nosaltres. Clients que en molts casos, porten dècades apostant per nosaltres.

Això no seria possible sense l’esforç de tots i cadascun dels que formem part de Total Planning.

Gràcies a tots!

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Desplaça cap amunt

COMPROMESOS AMB EL

Medi ambient

Comptem amb la norma internacional de medi ambient ISO14001 des del mes de desembre de 2021