Objectius i reptes 2016

Amb l’arribada de cap d’any, a més de fer balanç de l’ocorregut el 2015, és hora de plantejar els objectius i els reptes que l’empresa espera complir en aquests propers 12 mesos. Una llista marcada pel creixement internacional i la constant qualitat que caracteritza el treball i el servei de Total Planning. Aquests són els objectius principals per a aquest 2016:

  • Creixement Internacional. És un dels reptes principals que l’empresa es planteja, el poder refermar-se en el mercat tant francès com alemany a través de dos aspectes clau. El primer és l’agent comercial que Total Planning té a l’estranger. A més, la companyia ha estat inclosa en el programa internacional ICEXNEXT. Gràcies a això, l’empresa espera incrementar de forma considerable la seva exportació.
  • Participació a la Fira de subcontractació de Hannover, que tindrà lloc del 25 al 29 d’abril de 2016. Una gran oportunitat que ha de servir com a punt de trobada amb moltes empreses internacionals. Total Planning té la intenció de participar en aquest esdeveniment i el seu objectiu és posseir el seu propi estand, potser juntament amb una altra empresa, encara sense determinar. Es tracta de la fira de subcontractació, major d’Europa, juntament amb Midest de París, per la qual cosa sens dubte, la presència de Total Planning en la mateixa és molt important.
  • Assistència i participació al saló AEROSPACE de Sevilla, que se celebra del 10 al 13 de maig de l’any vinent. Es tracta d’un esdeveniment, al qual l’empresa ja va acudir el 2013, amb un gran potencial perquè Total Planning pugui créixer en el sector de l’aeronàutica. Una altra oportunitat per contactar amb diferents clients a través de reunions B2B, reunions bilaterals amb caps de compra de moltes empreses.
  • Mantenir i refermar els nous clients assolits el 2015. Consolidar relacions amb grans perspectives de futur és primordial per a l’ empresa.
  • Renovació del parc de maquinària. És un altre dels objectius que persegueix l’ empresa per tal de continuar oferint el millor servei i qualitat a tots els clients. L’empresa pretén canviar entre una i dues màquines de 3 eixos, i ja està estudiant els pressupostos per almenys poder canviar-ne una en breu, ja que l’operació espera tancar-se a finals d’aquest mes o el gener del 2016.
  • Millorar els processos productius. De forma contínua s’ estan optimitzant treballs repetitius amb l’ objectiu d’ assolir una major rendibilitat millorant els temps de fabricació i d’ altra banda reduint costos, entre ells, el desgast d’ eines.
  • Finalment, Total Planning pretén activar el seu nou programa de gestió de la producció. L’objectiu d’això és poder reduir al màxim les hores de màquina aturada i repercutir així en un millor termini d’entrega per als seus clients.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Aquests són els principals reptes que l’empresa es planteja per a l’any vinent. Són 12 mesos de molta feina amb l’objectiu de continuar creixent a nivell internacional amb una constant, la qualitat i la millora contínua en cadascun dels seus serveis i processos.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Desplaça cap amunt

COMPROMESOS AMB EL

Medi ambient

Comptem amb la norma internacional de medi ambient ISO14001 des del mes de desembre de 2021