Balanç positiu del primer semestre de 2015

Llegados al ecuador del año, queremos aprovechar la ocasión para hacer balance de estos primeros 6 meses de 2015 que han estado llenos de trabajo y nuevas oportunidades comerciales.

Arribats a l’equador de l’any, volem aprofitar l’ocasió per fer balanç d’aquests primers 6 mesos de 2015 que han estat plens de feina i noves oportunitats comercials.

Començàvem l’any amb la norma aeronàutica 9100 recentment implantada, la qual ens ha permès accedir a nous projectes i clients per als quals és un requisit imprescindible.

També hem signat un acord amb l’Escola Tècnica Superior d’Enginyers Industrials de Barcelona (ETSEIB) per col·laborar en el desenvolupament d’un nou cotxe de carreres realitzat pel seu equip.

Des del mes de febrer, formem part del Club de Joves Empresaris (JEC), una entitat que ofereix un espai on posar en comú inquietuds, intercanviar experiències i adquirir coneixements per aconseguir un futur amb més garanties d’èxit empresarial

Al maig vam assistir per primera vegada a la Fira SUBCONTRACTACIÓN 2015 juntament a més de 592 firmes expositores procedents de 24 països com Portugal, França, Itàlia, Alemanya o Suïssa.

Per culminar aquests primers mesos de l’any des de juny comptem amb un agent comercial a Alemanya, amb més de 12 anys d’experiència en el sector del mecanitzat per créixer en aquest país, un mercat idoni a causa de les seves exigències de qualitat.

Per tant, la nostra valoració d’aquest primer semestre de 2015 està sent molt positiva; tant pel volum de treball com per la captació de nous clients, que juntament amb els que porten confiant en nosaltres des de fa molts anys, ens permeten seguir creixent i treballant, amb la màxima qualitat en els nostres serveis i en els temps d’entrega establerts.

Aprofitem per informar-vos que del 8 al 23 d’agost tancarem per vacances i després, encararem els últims mesos de feina de l’any alhora que començarem a desenvolupar nous projectes per al 2016.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Desplaça cap amunt

COMPROMESOS AMB EL

Medi ambient

Comptem amb la norma internacional de medi ambient ISO14001 des del mes de desembre de 2021