Col·laboracions per a un millor servei

Des de Total Planning, per tal de poder donar el servei més complet als nostres clients, treballem amb empreses de sectors complementaris al nostre per oferir una gran varietat de serveis i solucions. D’aquesta manera, obtenim un tracte directe entre les empreses al mateix temps que aconseguim una atenció més directa, àgil i especialitzada.

Entre els nostres serveis, realitzem la recerca de proveïdors als nostres clients per simplificar-los aquesta gestió i solucionar-los les necessitats sobre peces mecanitzades com per exemple:

  • Decoletaje
  • Mecanització amb Transfers
  • Tractaments tèrmics
  • Embussat
  • Rectificat
  • Electroerosió

De la mateixa manera, tenim acords amb diversos instituts professionals de Barcelona per realitzar convenis de pràctiques amb els seus alumnes.  D’ aquesta forma Total Planning contribueix en la formació tècnica dels futurs mecànics i a més, els ofereix a la possibilitat d’ aconseguir un futur lloc de treball dins de l’ empresa.

Finalment, col·laborem amb l’empresa INTTRA2, dedicada a la consultoria en els referencials ISO 9001:2008, EN9100:2010, GDP i LOPD. Aquesta companyia ens proveeix del suport tècnic necessari per aconseguir el nostre objectiu primordial: La plena satisfacció dels nostres clients.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Desplaça cap amunt

COMPROMESOS AMB EL

Medi ambient

Comptem amb la norma internacional de medi ambient ISO14001 des del mes de desembre de 2021