Desenvolupament internacional en el primer semestre de 2017

El 2017 està sent un any molt important per a Total Planning que continua creixent exercici rere exercici. És un bon moment de fer balanç d'aquesta primera part de l'any. Han estat sis-set mesos de molta feina, desenvolupament i compromís per part de tota l'empresa. Els objectius es van complint igual que el desenvolupament personal i laboral de cadascuna de les persones que formen la família de Total Planning.

Hannover 2017-8La companyia no ha deixat de treballar gaire dur durant aquests últims mesos, i mostra d'això són alguns dels projectes que ha dut a terme. La presència de l'empresa en diferents esdeveniments també ha estat molt notable. Total Planning no ha volgut perdre's les cites més importants del sector i per això ha estat present a les Trobades Aerospace de Lisboa (1-2 de febrer), Medical Devices Meetings Stuttgart (8-9 de març), la fira de subcontractació Hannover Messe (24-28 d'abril), i la Fira de Subcontractació de Bilbao (6-8 de juny). Esdeveniments molt positius que li ha permès a Total Planning contactar amb clients, refermar relacions i conèixer totes les novetats del sector.

L'empresa a més va visitar per primera vegada Japó el passat mes de març per acudir al Latin Seminar 2017, una trobada tècnica sobre eines.

A més, l'empresa segueix compromès amb la formació del sector i per això continua col·laborant un any més amb l'Escola Tècnica Superior d'Enginyers Industrials de Barcelona, ETSEIB. El seu equip Motorsport acaba d'estrenar nou cotxe de curses per a la temporada 2017. Una altra de les col·laboracions que ha assolit Total Planning enguany ha estat amb la institució PIMEC (micro petita i mitjana empresa de Catalunya) com a entitat associada. Es tracta d'una companyia que treballa per a pimes i autònoms per vetllar pels seus interessos i afavorir el seu desenvolupament econòmic.

L'empresa a més ha ampliat enguany el seu parc de maquinària amb la incorporació del centre de mecanització vertical Bridgeport-Hardinge amb CNC Heidenhain, Conquest V1000 de 4 eixos. Una renovació que permet a la companyia mantenir un creixement continu sota uns estrictes paràmetres de qualitat que compleixen amb les demandes dels clients.

El primer semestre de 2017 ha estat un període de progressió contínua. Sis mesos de treball internacional com un dels objectius principals de la companyia. Una internacionalització que és cada dia més important per al creixement de l' empresa.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Desplaça cap amunt

COMPROMESOS AMB EL

Medi ambient

Comptem amb la norma internacional de medi ambient ISO14001 des del mes de desembre de 2021