Les fires del primer semestre de 2017

Total Planning comença el 2017 fomentant el seu desenvolupament i treball europeu. La internacionalització de la companyia és una constant i un objectiu clau que li va a permetre a l’empresa seguir progressant fora del mercat nacional. D’aquesta manera, manté un any més els seus propòsits d’internacionalització i de creixement europeu. I com a mostra, les tres fires del primer semestre on la companyia va a estar present.

Són tres trobades internacionals que tindran lloc a Portugal i Alemanya entre els mesos de febrer i abril. En primer lloc, estan les Trobades Aerospace a Lisboa. Un esdeveniment que es va a desenvolupar els dies 1 i 2 de febrer i que està centrat en el sector aeronàutic, una àrea clau per als interessos de Total Planning. Són trobades B2B amb els quals l’empresa vol potenciar el seu desenvolupament en el mercat veí.

D’altra banda, Total Planning també estarà present en els Medical Devices Meetings que tenen lloc a Stuttgart, Alemanya, els dies 8 i 9 de març. Un esdeveniment centrat en el sector mèdic, que combina trobades empresarials B2B amb conferències i una zona d’exposició on es mostren equips, catàlegs i una altra sèrie d’elements.

La tercera fira del primer semestre de 2017 és la Fira de subcontractació de Hannover, a la qual Total Planning assisteix per segon any consecutiu. Aquest esdeveniment tindrà lloc del 24 al 28 d‘abril i reunirà vuit importants fires en un sol lloc. Hannover Messe es celebra a Alemanya des de fa 60 anys i ofereix grans oportunitats per al sector industrial.

Febrer, març i abril. Tres mesos claus per als interessos internacionals de l’empresa. Total Planning aposta d’aquesta manera per mantenir el seu creixement en el mercat europeu durant 2017. Un any de nous projectes i noves metes per complir amb l’objectiu d’afavorir així una progressió contínua.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Desplaça cap amunt

COMPROMESOS AMB EL

Medi ambient

Comptem amb la norma internacional de medi ambient ISO14001 des del mes de desembre de 2021