Nou centre de mecanització vertical d' alt rendiment

A Total Planning seguim treballant i creixent per satisfer les demandes dels nostres clients, per oferir una alta qualitat en el nostre producte amb un termini d'entrega competitiu. És per això que hem complert amb un dels objectius per a aquest 2016, renovar el nostre parc de maquinària amb l'entrada d'un nou centre de mecanització 3 eixos d'alt rendiment.

Es tracta del Bridgeport-Hardinge, model Conquest V1000 amb recorreguts útils X/Y/Z de 1020x610x610mm, accionat per CNC Heidenhain TNC620. La seva velocitat de rotació de 10000 RPM. Màquina dissenyada amb una rigidesa excepcional. Es tracta d' un centre de mecanització vertical fabricat per als més alts estàndards de la indústria i amb totes les característiques necessàries per satisfer i complir amb els exigents requisits del mercat de la mecanització de precisió.

El nou centre de mecanització CONQUEST V1000 ja és a les nostres instal·lacions. Amb això seguim apostant per la millora contínua sempre amb l'objectiu de complir amb les exigències i demandes dels nostres clients, adaptant-nos als diferents sectors per als quals treballem i al canviant mercat al qual servim, amb un treball de qualitat i precisió.

 

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Desplaça cap amunt

COMPROMESOS AMB EL

Medi ambient

Comptem amb la norma internacional de medi ambient ISO14001 des del mes de desembre de 2021