Nova màquina 5 eixos

Com comentem en l’anterior post del blog, comencem l’any amb la posada en marxa d’una nova màquina de 5 eixos. Es tracta d’una HAAS model UMC 750, la qual ja ha estat instal·lada a les nostres instal·lacions.

Aquest centre de mecanització vertical de 5 eixos continus amb taula pendular, està equipat amb un fusell a 12.000 rpm amb 30 CV i refrigeració interna de 21 bars. Disposa d’ un canviador d’ eines de muntatge lateral de 40 + 1 posicions. La taula rotativa basculant té unes dimensions de 630 x 500 mm i el seu recorregut de mecanització és de 765 x 510 x 510 mm

Amb aquesta nova incorporació, disposarem de 3 màquines de 5 eixos a les nostres instal·lacions, amb les quals es podrà oferir un servei encara més àgil als nostres clients. El nostre objectiu per a aquest any 2015 que acaba de començar és continuar creixent, internacionalitzant-nos i continuar oferint la màxima qualitat en tots els nostres productes.

Per aquest motiu, seguirem apostant per la qualitat i la precisió que sempre ens ha caracteritzat. Sectors com el metge o l’aeronàutic, per als quals treballem fortament, tenen exigències molt estrictes i geometries complexes de mecanització, requisits que seguirem complint amb aquesta nova adquisició, millorant dia a dia.

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Scroll to Top

COMPROMESOS AMB EL

Medi ambient

Comptem amb la norma internacional de medi ambient ISO14001 des del mes de desembre de 2021