Nova màquina 5 eixos

Com comentem en l’anterior post del blog, comencem l’any amb la posada en marxa d’una nova màquina de 5 eixos. Es tracta d’una HAAS model UMC 750, la qual ja ha estat instal·lada a les nostres instal·lacions.

Aquest centre de mecanització vertical de 5 eixos continus amb taula pendular, està equipat amb un fusell a 12.000 rpm amb 30 CV i refrigeració interna de 21 bars. Disposa d’ un canviador d’ eines de muntatge lateral de 40 + 1 posicions. La taula rotativa basculant té unes dimensions de 630 x 500 mm i el seu recorregut de mecanització és de 765 x 510 x 510 mm

Amb aquesta nova incorporació, disposarem de 3 màquines de 5 eixos a les nostres instal·lacions, amb les quals es podrà oferir un servei encara més àgil als nostres clients. El nostre objectiu per a aquest any 2015 que acaba de començar és continuar creixent, internacionalitzant-nos i continuar oferint la màxima qualitat en tots els nostres productes.

Per aquest motiu, seguirem apostant per la qualitat i la precisió que sempre ens ha caracteritzat. Sectors com el metge o l’aeronàutic, per als quals treballem fortament, tenen exigències molt estrictes i geometries complexes de mecanització, requisits que seguirem complint amb aquesta nova adquisició, millorant dia a dia.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Desplaça cap amunt

COMPROMESOS AMB EL

Medi ambient

Comptem amb la norma internacional de medi ambient ISO14001 des del mes de desembre de 2021