Parc de maquinària complet compost per 12 màquines de control numèric

Des TOTAL PLANNING treballem per sectors molt diversos; des del ferroviari fins l’aeronàutic; passant per la fabricació de maquinària, el mèdic i el petroquímic.

Per poder donar els requisits necessaris per a cada sector, treballem amb un parc de maquinària complet; compost per 12 màquines de control numèric en unes instal·lacions de més de 1.000 m2

Des del mes de gener, comptem amb una nova màquina de 5 eixos HAAS model UMC 750. Amb aquesta nova incorporació, disposarem de 3 màquines de 5 eixos a les nostres instal·lacions, amb les que es podrà oferir un servei encara més àgil als nostres clients.

Les dimensions òptimes de mecanitzat són de Ø 5 a Ø850 mm en els torns i 500 x 500 x 800 mm en els centres.

Actualment, estem capacitats per treballar al voltant de les 36.000 hores anuals; tot i que aquesta xifra es pot incrementar de forma puntual en cas de tenir càrrega de treball.

El nostre objectiu principal és aconseguir sempre el nivell màxim de satisfacció dels nostres clients, complint amb els seus requisits específics.

El nostre sistema de Gestió de Qualitat està garantit per la Certificació UNE – EN ISO 9001: 2008.

Comptem amb un laboratori propi de metrologia, el qual ens permet un robust control de la fabricació durant tot el procés i es tradueix amb un alt índex de satisfacció dels nostres clients.

 

Des del passat 2014, estem auditats amb la Norma aeronàutica UNE-EN 9100: 2010 per garantir qualitat, fiabilitat i seguretat dels sistemes i productes aeronàutics i aeroespacials.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Desplaça cap amunt

COMPROMESOS AMB EL

Medi ambient

Comptem amb la norma internacional de medi ambient ISO14001 des del mes de desembre de 2021