Renovació del certificat de qualitat

Total Planning sempre s’ha identificat per la qualitat en cadascun dels seus processos mitjançant una gestió adequada i un funcionament que afavoreix la satisfacció dels seus clients. És gràcies a aquest compromís, per mantenir una qualitat constant, una fiabilitat i seguretat de tots els seus productes, el que ha confirmat la seva estratègia de millora constant. Per això, l’empresa ha aconseguit la renovació de les seves certificacions de qualitat.

El procediment va tenir lloc els passats dies 14 i 15 de setembre a les instal•lacions de l’empresa de Montcada i Reixac. Es va realitzar una auditoria per part de l’entitat TÜV Rheinland (acreditada per ENAC), amb resultat positiu, de seguiment del Sistema de Gestió de la Qualitat dels referencials UNE-EN ISO 9001:2008 i la Norma Aeronàutica EN 9100:2009. L’auditor va constatar el compromís de Total Planning en la millora dels processos i dels resultats d’aquests, així com dels esforços que s’estan realitzant en aquells processos que a dia d’avui no aconsegueixen els resultats esperats.

Un dels factors que ha afavorit aquesta renovació ha sigut la implicació de tot el personal i les parts interessades i l’esforç i la col•laboració de seguir millorant dia a dia. Una cosa, que sens dubte agraeix la direcció de l’empresa. A més, aquestes certificacions es veuen constatades en les accions de millora dutes a terme durant aquest any i que donen suport a la política de qualitat de Total Planning de progrés continu.

Gràcies a aquesta renovació, es confirma de nou la sòlida qualitat de l’empresa en els seus procediments, igual que l’eficàcia i exigència dels mateixos, el que afavoreix sens dubte una millora de la qualitat i el prestigi tant a nivell nacional com internacional. Però sobretot, se segueix aconseguint un nivell màxim de satisfacció en cadascun dels seus clients, objectiu principal de la companyia.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Desplaça cap amunt

COMPROMESOS AMB EL

Medi ambient

Comptem amb la norma internacional de medi ambient ISO14001 des del mes de desembre de 2021