Total Planning acudeix al Saló Hannover Messe

Del 24 al 28 d'abril, Total Planning estarà present en una nova edició de la fira de subcontractació industrial més important d'Europa, Hannover Messe. Es tracta d'un esdeveniment que comptarà amb 27 pavellons, prop de 7.000 expositors i 300.000 visitants i que ja s'ha convertit en la plataforma clau per al sector de la indústria, per presentar productes, descobrir tendències, innovacions…

Total Planning assisteix per segon any consecutiu a aquesta fira que se celebra a la ciutat alemanya de Hannover, i ho farà al costat de la Cambra de Comerç de Bilbao. Sota el lema "Indústria Integrada, creant valor" es desenvolupa aquesta nova edició de Hannover Messe que aposta per la indústria 4.0 i per les innovacions del sector. Aquesta fira alemanya se celebra des de fa més de 60 anys i s'ha convertit en un punt de referència.

Els visitants podran conèixer en aquest esdeveniment les últimes tendències en tecnologia, automatització de processos industrials, d'edificis, robòtica, fabricació additiva, digitalització o noves tecnologies per al disseny i la fabricació de peces i equips industrials.

Ens trobareu al Hall 4 Stand G12 – 3!

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Desplaça cap amunt

COMPROMESOS AMB EL

Medi ambient

Comptem amb la norma internacional de medi ambient ISO14001 des del mes de desembre de 2021