Total Planning acudeix a les Trobades Aerospace en Lisboa

La gira europea de Total Planning comença en uns dies al país veí, exactament a la ciutat de Lisboa. L’empresa va participar en les Trobades Aerospace els propers dies 1 i 2 de febrer. És un esdeveniment centrat en l’aeronàutica, una àrea clau per als interessos de la companyia i que representa un dels seus principals àmbits de treball.

Aerospace Meetings Lisboa és l’esdeveniment B2B més important de Portugal i celebra aquest any la seva segona edició. Es tracta d’una trobada única per al sector aeroespacial i perquè els seus líders es reuneixin amb proveïdors i socis d’aquesta indústria. L’objectiu és afavorir el creixement europeu i desenvolupament de les moltes empreses que van a assistir. Total Planning és una d’elles i el sector aeronàutic i d’espai ocupa el tercer lloc de la companyia a nivell de facturació, de manera que aquest esdeveniment serà una gran oportunitat de contactar amb possibles clients i afavorir així el seu progrés a Portugal.

Seran dues jornades úniques perquè les empreses s’uneixin, facin connexions i així identifiquin nous socis comercials. El programa inclou dos dies de reunions individuals, tallers, sessions de polítiques de compres i subministrament d’equips, a més de seminaris innovadors i conferències sobre els temes més recents i claus del sector aeroespacial.

Aerospace Meetings Lisboa és la primera trobada europea del 2017 per a Total Planning i un dels seus objectius de l’any. D’aquesta manera, l’empresa busca potenciar el seu desenvolupament en el mercat portuguès; un mercat encara desconegut on pot trobar grans oportunitats de negoci.

 

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Desplaça cap amunt

COMPROMESOS AMB EL

Medi ambient

Comptem amb la norma internacional de medi ambient ISO14001 des del mes de desembre de 2021