Total Planning acudeix a les Trobades Aerospace en Lisboa

La gira europea de Total Planning comença en uns dies al país veí, exactament a la ciutat de Lisboa. L’empresa va participar en les Trobades Aerospace els propers dies 1 i 2 de febrer. És un esdeveniment centrat en l’aeronàutica, una àrea clau per als interessos de la companyia i que representa un dels seus principals àmbits de treball.

Aerospace Meetings Lisboa és l’esdeveniment B2B més important de Portugal i celebra aquest any la seva segona edició. Es tracta d’una trobada única per al sector aeroespacial i perquè els seus líders es reuneixin amb proveïdors i socis d’aquesta indústria. L’objectiu és afavorir el creixement europeu i desenvolupament de les moltes empreses que van a assistir. Total Planning és una d’elles i el sector aeronàutic i d’espai ocupa el tercer lloc de la companyia a nivell de facturació, de manera que aquest esdeveniment serà una gran oportunitat de contactar amb possibles clients i afavorir així el seu progrés a Portugal.

Seran dues jornades úniques perquè les empreses s’uneixin, facin connexions i així identifiquin nous socis comercials. El programa inclou dos dies de reunions individuals, tallers, sessions de polítiques de compres i subministrament d’equips, a més de seminaris innovadors i conferències sobre els temes més recents i claus del sector aeroespacial.

Aerospace Meetings Lisboa és la primera trobada europea del 2017 per a Total Planning i un dels seus objectius de l’any. D’aquesta manera, l’empresa busca potenciar el seu desenvolupament en el mercat portuguès; un mercat encara desconegut on pot trobar grans oportunitats de negoci.

 

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Scroll to Top

COMPROMESOS AMB EL

Medi ambient

Comptem amb la norma internacional de medi ambient ISO14001 des del mes de desembre de 2021