Total Planning assisteix a Hannover Messe 2016

Total Planning participa des d'avui a la fira de subcontractació Hannover Messe 2016, que s'està celebrant a la ciutat alemanya fins al proper divendres, dia 29 d'abril. Es tracta d'una cita de caràcter mundial on van a participar més de 5.000 expositors, procedents de 75 països, i on, per primera vegada, està present Total Planning, S.L. com a expositor.

L'edició de Hannover Messe 2016 està centrada en la digitalització i les noves tecnologies del sector industrial, Indústria 4.0. Es tracta d'una fira, la més gran d'Europa de subcontractació, juntament amb Midest de París, on les empreses presenten els seus innovadors avenços tecnològics i que ha de servir de punt de trobada d'un gran nombre de companyies internacionals i amb els professionals més importants del sector.

D'aquesta manera l'empresa catalana compleix amb un altre dels seus objectius del 2016, créixer en el mercat internacional i augmentar la seva presència en aquest, participant de forma directa en aquesta important fira de subcontractació. Una cita clau per al sector industrial amb solucions d'última generació a nivell mundial al costat de les novetats més importants centrades en la xarxa.

 

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Desplaça cap amunt

COMPROMESOS AMB EL

Medi ambient

Comptem amb la norma internacional de medi ambient ISO14001 des del mes de desembre de 2021