Total Planning, compromesa amb la formació del sector

Total Planning afronta el segon semestre de l'any amb energies renovades i complint objectius dia a dia. L'empresa fa un balanç molt positiu de la primera meitat del 2016 i segueix treballant sense descans pel creixement de la companyia i per la satisfacció de cadascun dels seus clients. En aquest aspecte a més, l' empresa sempre ha estat compromesa amb el desenvolupament de la formació dels més joves, afavorint així el creixement del sector i garantint un futur de garanties.

És per això que ja ha col·laborat anteriorment amb diferents escoles, com és el cas de l'Escola Tècnica Superior d'Enginyers Industrials de Barcelona (ETSEIB). Gràcies a aquest acord, ambdues entitats han treballat conjuntament en el desenvolupament d'un cotxe de curses dissenyat per l'equip Motorsport. Total Planning va mecanitzar algunes peces del vehicle, millorant les prestacions del monoplaça gràcies a la reducció de pes i de components. Un treball d' èxit i molt eficient que ha complert les expectatives i ha permès la participació de l' equip d' estudiants d' enginyeria en diferents competicions.

D'aquesta manera, Total Planninsempre ha estat present en la formació dels futurs professionals d'aquest sector, promovent la vocació i apostant per un compromís molt notable. A més, la qualitat que caracteritza l' empresa en cadascun dels seus processos i treballs s' ha vist reflectida en aquest tipus de projectes. L'empresa afronta ara el segon semestre de l'any amb l'objectiu de seguir complint metes i millorar, personalment i professionalment en totes les seves àrees

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Desplaça cap amunt

COMPROMESOS AMB EL

Medi ambient

Comptem amb la norma internacional de medi ambient ISO14001 des del mes de desembre de 2021