Total Planning es reuneix amb compradors europeus en “IV Indumeet Madrid”

Els dies 25 i 26 d’octubre té lloc a Madrid la quarta edició del Indumeet, Trobada amb Compradors Europees de Subcontractació Industrial al recinte firal d’Ifema dins el marc de la Fira Matelec Industry. Un esdeveniment on Total Planning està present amb l’objectiu de mantenir contactes directes amb els responsables de compres de grans empreses contractistes procedents de diferents països europeus, i que pertanyen als sectors de maquinària, defensa, automoció o energies, entre d’altres.

Es tracta d’un esdeveniment organitzat per la Cambra Oficial de Comerç, Indústria i Serveis de Madrid, en col·laboració amb la Cambra d’Espanya per consolidar el creixement i internacionalització de les empreses espanyoles a Europa. Es preveu la participació d’uns 20 compradors europeus d’alt nivell, procedents de grans empreses d’Alemanya, Regne Unit, Polònia, França, Itàlia i República Txeca.

D’aquesta manera, Total Planning continua apostant pel seu desenvolupament i treballa amb contactes europeus de forma constant amb l’objectiu de captar diferents oportunitats de negoci que facin créixer a l’empresa a Europa. Cada dia té més pes l’exportació en la seva facturació global i això és símptoma de la bona feina de la companyia a nivell internacional.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Desplaça cap amunt

COMPROMESOS AMB EL

Medi ambient

Comptem amb la norma internacional de medi ambient ISO14001 des del mes de desembre de 2021