Total Planning, especialistes en tecnologia mèdica

El 2017 està sent per a Total Planning un any de progrés i creixement en sectors com el de la tecnologia mèdica. La companyia, que estarà present del 13 al 16 de novembre a la fira MEDICA – COMPAMED, que se celebra a Düsseldorf (Alemanya), considera el sector de la medicina una àrea clau per als seus interessos i desenvolupament internacional.

L' empresa està especialitzada en la fabricació de peces mèdiques i components d' alta gamma per a productes farmacèutics, diagnòstics, embalatges, instruments quirúrgics, etc. Des de jocs i peces petites a la gestió de processos complementaris amb l' objectiu de brindar un servei integral al client.

Es tracta de components i peces mecanitzades amb un alt valor afegit per al sector. Total Planning treballa per a empreses mèdiques d'àmbits molt diferents:

  • Maquinària per a diagnòstic clínic
  • Solucions diverses per a discapacitats físics
  • Maquinària làser amb fins mèdics i estètics
  • Packaging per a equipaments mèdics (ompliment i tancat d'envasos i contenidors, vials, xeringues…)
  • Manteniment d' equipament mèdic, etc.

empreses mediques mecanitzats

El sector mèdic ja representa el 35% de la facturació anual de la companyia. Un sector que continua creixent cada semestre gràcies al compromís i al gran treball de l'empresa, que manté uns estrictes paràmetres de qualitat en cadascuna de les seves fases i projectes. Total Planning treballa per construir un servei a llarg termini per als seus clients, proveïdors i empleats.

Medica-dusseldorf-2017

Ens trobareu al Hall 8B, M09

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Desplaça cap amunt

COMPROMESOS AMB EL

Medi ambient

Comptem amb la norma internacional de medi ambient ISO14001 des del mes de desembre de 2021