Total Planning estarà homologada al setembre amb la Certificació mèdica ISO 13485

La tecnologia mèdica és clau per a Total Planning i és una de les seves principals àrees de facturació. A dia d'avui assoleix una quota de fins a un 35% a la companyia, una xifra que sens dubte seguirà augmentant i serà més gran en un futur. L'empresa està immersa en el seu procés d'especialització en el sector mèdic, en el qual porta treballant els últims 30 anys i és per això que a partir del pròxim mes de setembre Total Planning estarà homologada amb una certificació clau, la norma mèdica ISO 13485 que fa referència al sistema de gestió de la qualitat aplicable a dispositius mèdics.

certificacion-qualitat-ISo13485Es tracta d' un referent mundial de bones pràctiques en sistemes de gestió de la qualitat de dispositius i equips mèdics i estableix una sèrie de requisits regulatoris de satisfacció del client i de millora contínua.

Total Planning rebrà aquesta nova certificació de qualitat, ISO EN13485:2016 que se suma així a les ja aconseguides per l'empresa, la ISO 9001:2008 i la norma aeronàutica EN9100:2009.

El compromís de Total Planning per la qualitat sempre ha estat una de les seves constants. L' empresa desenvolupa peces de màxima complexitat per a diferents sectors i avalades per una qualitat permanent que any rere any es va certificant gràcies a aquestes normes. Aquest és el valor afegit de la companyia, el plus que ofereix a cadascun dels seus clients i una de les seves principals senyes d'identitat. I d'aquesta manera, l'empresa aconsegueix un dels seus principals objectius, aconseguir un nivell màxim de satisfacció en tots els seus clients.

 

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Desplaça cap amunt

COMPROMESOS AMB EL

Medi ambient

Comptem amb la norma internacional de medi ambient ISO14001 des del mes de desembre de 2021