Total Planning: Exportació 2015

Encara que principalment la nostra quota de treball se centra en el mercat nacional, en l’actualitat exportem a altres països de la Unió Europea com França, Alemanya, Bèlgica i Portugal.

De fet, vam tancar l’últim exercici de 2014 amb un 8,5% d’exportació. El nostre objectiu per a aquest 2015 és incrementar aquesta xifra entre el 12 i el 15%.

Per aquest motiu, des de juny disposem en el nostre equip amb un agent comercial a Alemanya, amb més de 12 anys d’experiència en el sector del mecanitzat. Amb aquesta incorporació esperem créixer en aquest país, un mercat idoni per a Total Planning causa de les seves exigències de qualitat.

Com hem vist en altres ocasions al blog, els sectors mèdics i aeronàutics busquen proveïdors que compleixin amb els terminis de lliurament i les altes exigències de qualitat del producte. Per aquest motiu, pensem que Total Planning pot entrar en aquest mercat i incrementar d’aquesta manera el volum d’exportació.

A més, per recolzar aquest objectiu, des del passat mes de maig també comptem amb la nostra web traduïda a l’alemany, reforçant la nostra voluntat de seguir creixent a nivell internacional.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Desplaça cap amunt

COMPROMESOS AMB EL

Medi ambient

Comptem amb la norma internacional de medi ambient ISO14001 des del mes de desembre de 2021