Total Planning incorpora un nou centre de mecanització de 4 eixos

Total Planning continua millorant per satisfer les exigents demandes del sector i per això aposta un any més per la renovació del seu parc de maquinària. L'empresa ha incorporat la maquina Bridgeport-Hardinge de quatre eixos amb l'objectiu de seguir garantint processos i treballs de la més alta qualitat en terminis de temps competitius. D'aquesta manera, la companyia compleix amb un dels seus objectius plantejats per a aquest 2017.

Es tracta d'un nou centre de mecanització vertical Bridgeport-Hardinge amb CNC Heidenhain TNC. És la CONQUEST V1000 de quatre eixos i amb un gran nombre de característiques que compleixen i superen els requisits d' aquest exigent mercat. Aquesta màquina proporciona recorreguts útils X/Y/Z de 1020x610x610mm i accionada per CNC Heidenhain TNC. La màquina està dissenyada amb una rigidesa excepcional i té un poderós propulsor directe de 20HP amb un eix de velocitat de 10,000 revolucions per minut.

La seva superfície de treball és de 1200 x 600mm.

D'aquesta manera, Total Planning continua apostant per la renovació de la seua maquinària any rere any per a continuar complint amb els seus alts certificats de qualitat i així satisfer les creixents demandes del mercat dels mecanitzats de precisió.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Desplaça cap amunt

COMPROMESOS AMB EL

Medi ambient

Comptem amb la norma internacional de medi ambient ISO14001 des del mes de desembre de 2021