Total Planning, metes i objectius per al 2017

A punt de donar per finalitzat el 2016, a Total Planning afrontem el nou any amb moltes ganes i amb la il·lusió de seguir creixent cada dia. 2017 va ser un any de progressió i creixement continu, on el mercat europeu continuarà sent un dels objectius principals de l’empresa. Avui us volem presentar els objectius de l’empresa per aquest nou any:

  1. Creixement Internacional: Consolidar els clients estrangers actuals i convertir en clients moltes ofertes que hem realitzat durant el 2016. Estem treballant dur des d’Alemanya amb el mercat alemany i francès. Des d’Espanya, volem potenciar el mercat portuguès; un mercat proper però també “desconegut”, on podem ser una empresa molt interessant. Per això, volem aprofitar el portal Kompass, on l’empresa és present des de la tardor del 2016 i també la subvenció del programa ICEX NEXT.
  2. Trobades Aerospace a Lisboa: Total Planning assistirà l’1 i 2 de febrer a aquestes trobades B2B del sector aeronàutic. D’aquesta manera, apostem per potenciar el mercat portuguès.
  3. L’empresa també serà present als Medical Devices Meetings a Stuttgart, Alemanya, que se celebrarà els dies 8 i 9 de març. Es tracta també de trobades B2B del sector mèdic.
  4. 4. Participació a la Fira de subcontractació de Hannover, per segon any consecutiu. Aquest esdeveniment tindrà lloc del 24 al 28 d’abril de 2017.
  5. D’altra banda, volem mantenir i refermar els nous clients assolits el 2016. Consolidar relacions amb grans perspectives de futur és primordial per a l’ empresa.
  6. Renovació del parc de maquinària. És un altre dels objectius que persegueix l’ empresa per tal de continuar oferint el millor servei i qualitat a tots els clients. Acabem de signar la compra d’una nova màquina de 4 eixos, Bridgeport V1000, que arribarà a les nostres instal·lacions durant el primer semestre del 2017.
  7. Millorar els processos productius. Continuarem amb l’optimització de treballs repetitius per tal d’assolir una major rendibilitat millorant la velocitat i aconseguint treballs més ràpids, i d’altra banda reduint el desgast d’eines, entre altres costos. El 2016 se li ha donat molta importància a aquest aspecte i considerem que és imprescindible per ser rendibles. Sempre es pot millorar.
  8. Implantació d’ un nou ERP. Estem començant amb el bolcat de dades de l’antic programa al nou, amb el qual esperem ser més productius. SIDDEX, el programa pel qual ha optat l’empresa, uneix tots i cadascun dels nostres departaments.
  9. Creació del departament de compres, amb la finalitat que cadascun dels nostres departaments sigui més efectiu i productiu.

Aquests són els principals reptes que l’empresa es planteja per a l’any vinent. Són 12 mesos de molta feina amb l’objectiu de continuar creixent a nivell internacional amb una constant, la qualitat i la millora contínua en cadascun dels serveis i processos.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Desplaça cap amunt

COMPROMESOS AMB EL

Medi ambient

Comptem amb la norma internacional de medi ambient ISO14001 des del mes de desembre de 2021