Total Planning participa en l’esdeveniment tecnològic MEDI’NOV 2018

Total Planning inicia el seu recorregut europeu a França, a la ciutat de Grenoble per participar en les trobades empresarials B2B Medi’Nov 2018. És la primera cita del semestre i se celebrarà els pròxims dies 21 i 22 de març. Es tracta d’un esdeveniment centrat en el sector de les tecnologies mèdiques i on participen grans contractistes de tot Europa com a fabricants de dispositius i equips mèdics. La Cambra de Comerç de Barcelona, en el seu objectiu de promoure la internacionalització, ha organitzat una participació de diferents empreses catalanes per refermar contactes i relacions amb tota mena de compradors i empreses. MEDINOV

MEDI’NOV Connection té com a objectiu fomentar noves aliances tecnològiques i comercials i posar en contacte contractistes i proveïdors de serveis del sector mèdic per promoure així la transferència de processos tècnics. L’esdeveniment comptarà amb més de 100 expositors i oferirà tant reunions de negocis específiques o visites a l’estand. Hi haurà a més tot tipus de conferències sobre l’evolució del mercat, amb explicacions de les últimes tecnologies desenvolupades, sobre medicina preventiva, intel·ligència artificial al servei de la longevitat, regulació d’objectes connectats i dispositius mèdics, entre altres temes.

A més, en aquesta sisena edició, Medi’Nov oferirà un showroom sobre diferents temes innovadors de la indústria mèdica. D’aquesta manera, aquests espais d’exposició permetran descobrir aplicacions interactives relacionades amb el disseny i la fabricació de dispositius i equips mèdics. També es duran a terme dues taules rodones sobre notícies normatives i reglamentàries de dispositius mèdics i el creixement de les empreses de tecnologia sanitària.

El passat any van entaular relacions comercials a MEDI’NOV Connection, 280 empreses. Per a Total Planning aquesta és sens dubte, una nova oportunitat de seguir creixent en el sector mèdic, una tecnologia clau per a la companyia i que cada any suposa un major nivell de facturació.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Desplaça cap amunt

COMPROMESOS AMB EL

Medi ambient

Comptem amb la norma internacional de medi ambient ISO14001 des del mes de desembre de 2021