Total Planning participa en l'esdeveniment tecnològic MEDI'NOV 2018

Total Planning inicia el seu recorregut europeu a França, a la ciutat de Grenoble per participar en les trobades empresarials B2B Medi'Nov 2018. És la primera cita del semestre i se celebrarà els pròxims dies 21 i 22 de març. Es tracta d'un esdeveniment centrat en el sector de les tecnologies mèdiques i on participen grans contractistes de tot Europa com a fabricants de dispositius i equips mèdics. La Cambra de Comerç de Barcelona, en el seu objectiu de promoure la internacionalització, ha organitzat una participació de diferents empreses catalanes per refermar contactes i relacions amb tota mena de compradors i empreses. MEDINOV

MEDI'NOV Connection té com a objectiu fomentar noves aliances tecnològiques i comercials i posar en contacte contractistes i proveïdors de serveis del sector mèdic per promoure així la transferència de processos tècnics. L'esdeveniment comptarà amb més de 100 expositors i oferirà tant reunions de negocis específiques o visites a l'estand. Hi haurà a més tot tipus de conferències sobre l'evolució del mercat, amb explicacions de les últimes tecnologies desenvolupades, sobre medicina preventiva, intel·ligència artificial al servei de la longevitat, regulació d'objectes connectats i dispositius mèdics, entre altres temes.

A més, en aquesta sisena edició, Medi'Nov oferirà un showroom sobre diferents temes innovadors de la indústria mèdica. D'aquesta manera, aquests espais d'exposició permetran descobrir aplicacions interactives relacionades amb el disseny i la fabricació de dispositius i equips mèdics. També es duran a terme dues taules rodones sobre notícies normatives i reglamentàries de dispositius mèdics i el creixement de les empreses de tecnologia sanitària.

El passat any van entaular relacions comercials a MEDI'NOV Connection, 280 empreses. Per a Total Planning aquesta és sens dubte, una nova oportunitat de seguir creixent en el sector mèdic, una tecnologia clau per a la companyia i que cada any suposa un major nivell de facturació.

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Scroll to Top

COMPROMESOS AMB EL

Medi ambient

Comptem amb la norma internacional de medi ambient ISO14001 des del mes de desembre de 2021