Total Planning participa al Saló Aerospace de Sevilla

El sector aeronàutic i aeroespacial es dona cita a Sevilla aquesta setmana en la tercera edició de l'Aerospace & Defense Meetings 2016, un esdeveniment que reuneix diferents professionals i socis d'aquesta indústria. Total Planning participa en aquest esdeveniment amb una important agenda de contactes amb diversos clients i socis estratègics, a través de reunions B2B. L'esdeveniment, que se celebra des d'aquest dimarts 10 de maig fins al pròxim divendres dia 13, és una cita de referència per al sector que es converteix en un fòrum de negoci i d'intercanvi d'experiències, oportunitats i reptes amb l'objectiu d'augmentar el valor de la comunitat.

Per segona vegada Total Planning està present en aquest esdeveniment, clau del sector aeronàutic, per tal de créixer en aquest sector. Aquests dies Sevilla posarà en contacte moltes empreses d'aquesta indústria, a més de potenciar la identificació de nous socis. El programa d'aquesta cita inclou diferents activitats on destaquen tallers, reunions individuals i bilaterals amb caps de compres, conferències i sessions d'estratègies de compres. Els assistents abordaran diversos temes d'actualitat i de gran importància per al sector.

Sens dubte es tracta d'una plataforma de trobada i una gran oportunitat per entaular llaços amb grans professionals. Així el compromís de Total Planning amb aquesta indústria, que representa el tercer sector més important per a la companyia per volum de facturació, es consolida any rere any. Tot això està recolzat amb un sistema de gestió de Qualitat garantit per la certificació EN9100:2009 amb

el que compleix les exigències de qualitat, seguretat i fiabilitat que requereix aquest mercat.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Desplaça cap amunt

COMPROMESOS AMB EL

Medi ambient

Comptem amb la norma internacional de medi ambient ISO14001 des del mes de desembre de 2021