Total Planning participa en els ‘Medical Devices Meetings’ a Stuttgart

Total Planning continua apostant pel seu creixement i el seu desenvolupament europeu. Després d’assistir als Aerospace Meetings de Lisboa, ara és el torn d’Alemanya. L’empresa va a participar en les jornades Medical Devices que tindran lloc els propers dies 8 i 9 de març a la ciutat alemanya de Stuttgart.

Es tracta d’un esdeveniment enfocat al sector mèdic, una àrea important per a la companyia, i dirigit als líders d’una indústria que està en continu creixement. Aquestes jornades empresarials B2B són un fòrum internacional que combina conferències d’experts amb una zona d’exposició on els diferents fabricants podran mostrar equips, catàlegs i altres elements. Serà la plataforma perfecta per contactar amb proveïdors, fabricants de dispositius mèdics així com altres institucions de recerca i desenvolupament a través de diferents reunions preestablertes.

Els Medical Devices Meetings celebren aquest any la seva segona edició després d’un reeixit esdeveniment inaugural a 2016. Amb la seva participació, Total Planning aposta per identificar noves oportunitats de negoci, obtenir una visió detallada de la tendència del mercat i innovació en la indústria, i conèixer i reunir-se amb les empreses més grans del sector per així aprofitar les possibilitats de la zona, la regió de tecnologia mèdica més fort de tot Europa.

Serà, per tant la segona trobada europea de l’any per a Total Planning. Una nova oportunitat per afermar-se al mercat alemany i així seguir creixent com a empresa referent en el sector de la indústria de mecanitzats.

 

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Desplaça cap amunt

COMPROMESOS AMB EL

Medi ambient

Comptem amb la norma internacional de medi ambient ISO14001 des del mes de desembre de 2021