Total Planning participa en un esdeveniment al Japó

Total Planning ha viatjat fins al Japó per participar en el Latin Seminar 2017, una trobada tècnica sobre eines organitzada pel proveïdor d'eines Tungaloy d'origen japonès. El nostre responsable de l'oficina tècnica ha representat Total Planning en aquest esdeveniment i ha format part de la vintena d'empreses participants procedents d'Espanya, Portugal, Itàlia i Mèxic.

L'esdeveniment s'ha desenvolupat durant 5 dies, des del passat 27 de febrer fins al 3 de març, i ha consistit en una sèrie d'activitats, visites, conferències i demostracions sobre diferents eines i maquinàries. El nostre representant ha visitat, juntament amb el grup, la planta central de Tungaloy a la ciutat d'Iwaki on ha presenciat diferents xerrades i conferències de mans de professionals. Després d'aquesta visita, tots els participants van visitar la ciutat de Tòquio al costat d'un guia expert de la zona per conèixer diferents àrees com el mercat de Tsukiji, el barri d'Asakusa, The Imperial Palace i el temple Naritasan Shinshoji, entre altres punts d'interès.

Sens dubte, ha estat un esdeveniment molt interessant per conèixer i entaular contacte amb un mercat nou per als interessos de Total Planning però amb grans oportunitats i possibilitats. Lluny del mercat europeu, el nostre representant ha pogut conèixer de primera mà importants empreses d'altres països, així com els procediments i mètodes de treball del país nipó.

 

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Desplaça cap amunt

COMPROMESOS AMB EL

Medi ambient

Comptem amb la norma internacional de medi ambient ISO14001 des del mes de desembre de 2021