Total Planning participa per tercer any consecutiu a Hannover Messe

La fira industrial més gran del món, Hannover Messe tindrà lloc del 23 al 27 d’abril i Total Planning participarà de nou en aquesta cita amb un estand propi. Hannover Messe es celebra a la ciutat alemanya de Hannover i és l’esdeveniment més important d’Europa de subcontractació industrial al costat de la fira Midest de Paris. Total Planning participa en aquest esdeveniment per tercer any consecutiu per augmentar la seva presència en el sector i el seu creixement internacional amb noves aliances, contactes i negociacions.

Aquest any, l’esdeveniment va girar al voltant dels avanços de la Indústria 4.0 i oferirà solucions revolucionàries d’automatització, informàtica i energia. Hannover Messe és líder mundial en tecnologia industrial i reunirà en un mateix lloc a diferents espais i fires. S’exposaran tot tipus d’innovacions tècniques de tota la cadena de valor, des de l’automatització fins a les solucions de proveïdors. És el lloc ideal per establir contactes i nous negocis, per conèixer tecnologies innovadores, afrontar importants sinergies i llançar projectes nous.

Hannover Messe reunirà de nou aquest any a més de 5.000 expositors procedents de més d’una vintena de països, 220.000 visitants i més de 1.400 reunions de negoci. És una una cita de caràcter mundial, una data clau per al sector de la subcontractació industrial.

Total Planning serà al H4 G12

hannovermesse

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Desplaça cap amunt

COMPROMESOS AMB EL

Medi ambient

Comptem amb la norma internacional de medi ambient ISO14001 des del mes de desembre de 2021