Total Planning, qualitat garantida en cadascuna de les seves peces

Total Planning es caracteritza per l ' alta qualitat que manté en tots els processos de fabricació i per uns acabats perfectes que compleixen amb les altes demandes del sector. La companyia és un referent en el sector de fabricació de maquinària industrial en determinades àrees, com el sector de tecnologia mèdica, maquinària i packaging o aeronàutica i defensa. L' empresa desenvolupa peces de màxima complexitat i ofereix acabats definits i perfectes que compleixen amb uns paràmetres elevats d' exigència.

altacalitatUna de les prioritats de l' empresa és la qualitat, una qualitat permanent en tots els processos i per tant en cadascuna de les peces que desenvolupa. Aquest és el valor afegit que Total Planning ofereix als seus clients, i per això l'empresa està en continu procés de certificació de les seves normes.

La companyia està certificada actualment amb les normes ISO 9001: 2008 i l' aeronàutica EN9100: 2009. A partir del setembre del 2018, l'empresa estarà també certificada amb la norma mèdica EN13485:2016.

Gràcies al departament de laboratori propi de metrologia de la companyia, Total Planning manté un exhaustiu control de la fabricació durant tots els processos. L' empresa adapta sempre les necessitats de cada client a les seves capacitats optimitzant cada fabricació i oferint una alta qualitat en cadascuna de les fases. El resultat és un alt índex de satisfacció dels clients i per tant, de la companyia.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Desplaça cap amunt

COMPROMESOS AMB EL

Medi ambient

Comptem amb la norma internacional de medi ambient ISO14001 des del mes de desembre de 2021