Total Planning signa un acord amb l’ETSEIB per col·laborar en el desenvolupament d’un cotxe de carreres

Total Planning ha signat un acord amb l’Escola Tècnica Superior d’Enginyers Industrials de Barcelona (ETSEIB) per col·laborar en el desenvolupament d’un nou cotxe de curses realitzat per l’equip ETSEIB Motorsport.

Els integrants d’ aquest equip són els estudiants d’ enginyeria que es troben cursant els darrers anys en aquesta Universitat. Durant un any, dissenyen i construeixen un monoplaça per demostrar els seus coneixements i posar a prova el seu correcte funcionament a la Formula Student Series, una competició d’universitats de tot el món que se celebrarà a Espanya i Alemanya. Allà hauran de provar que el cotxe pot competir tant en les proves estàtiques com en les dinàmiques.

Total Planning realitzarà la mecanització d’ algunes peces que formaran part del nou vehicle que es denominarà CAT08e i que té com a objectiu convertir-se en monoplaça més ràpid que s’ hagi desenvolupat al sud d’ Europa.

Amb aquest acord, Total Planning segueix amb la vocació i el compromís d’apostar i donar suport a la formació dels futurs professionals del sector.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Desplaça cap amunt

COMPROMESOS AMB EL

Medi ambient

Comptem amb la norma internacional de medi ambient ISO14001 des del mes de desembre de 2021